Ο τραυματισμός του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην γάμπα, που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες μέρες, αποδεικνύεται πολύ πιο σοβαρός, καθώς θα του στερήσει τη συμμετοχή του στο φετινό All Star Game (16/2).
Ο Αντετοκούνμπο, ο οποίος είναι εκτός από τις 2 Φεβρουαρίου, αναμένεται να επιστρέψει στο γήπεδο λίγο μετά το διάλειμμα του All Star, ανέφεραν πηγές του ESPN.
Είχε ήδη αποκλειστεί από τον αγώνα της Κυριακής με τους Σίξερς και θα χάσει επίσης τα παιχνίδια με τους Γουόριορς και τους Τίμπεργουλβς πριν από το διάλειμμα για το All Star, συμπληρώνοντας τουλάχιστον έξι συνεχόμενα παιχνίδια απουσίας.
Το πρώτο παιχνίδι του Μιλγουόκι μετά την ανάπαυλα είναι στις 20 Φεβρουαρίου, με τους Κλίπερς.
Ο «Greek Freak» ήταν πρώτος σε ψήφους στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και μαζί με τους Μπράνσον, Μίτσελ, Τέιτουμ και Τάουνς έφτιαχναν την πεντάδα της Ανατολής. Οι υπόλοιποι που τους πλαισίωναν είναι οι Τζέιλεν Μπράουν (Σέλτικς), Κέιντ Κάνινγκχαμ (Πίστονς), Ντάριους Γκάρλαντ (Καβαλίερς), Τάιλερ Χίρο (Χιτ), Ντέιμιαν Λίλαρντ (Μπακς), Ίβαν Μόμπλεϊ (Καβαλίερς), Πασκάλ Σιάκαμ (Πέισερς).
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Σπουδαίες αναμετρήσεις προέκυψαν στους «16» του Champions League, με το Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι να ξεχωρίζει. - Τα «ζευγάρια» και όλο το μονομάτι ως τον τελικό.
Παροξυσμός για τον Μέσι στο Πουέρτο Ρίκο, σε φιλικό της Ίντερ Μαϊάμι με την τοπική Ιντεπεντιέντε ντελ Βάγιε - «Ντου» φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο για να αγκαλιάσουν τον θρύλο της μπάλας.
Η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα υποδεχθεί τις Φενέρ και Έφες στην Σερβία, ενώ η Χάποελ θα παίξει το ματς με την ομάδα του Γιασικεβίτσιους στη Σόφια, όπως ανακοίνωσε η Euroleague