Το πιο εντυπωσιακό Σαββατοκύριακο του ΝΒΑ πλησιάζει, αφού από τις 14 έως τις 16 Φεβρουαρίου το Σαν Φρανσίσκο θα υποδεχθεί τους κορυφαίους παίκτες της καλύτερης λίγκας μπάσκετ στον πλανήτη.
Στο μεταξύ οι Τσαρλς Μπάρκλεϊ, Σακίλ Ο’Νιλ και Κένι Σμιθ επέλεξαν τους παίκτες που αποτελούν τις τρεις ομάδες οι οποίες θα διεκδικήσουν το τρόπαιο τα ξημερώματα της Δευτέρας. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν θα μπορούσε να λείπει με τον «Greek Freak» που είχε τις περισσότερες ψήφους θα είναι στην TEAM CHUCK μαζί με παίκτες όπως οι Νίκολα Γιόκιτς, Βίκτορ Γουεμπανιάμα και Σέι Γκίλντζιους-Αλεξάντερ.
H ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο
Η TEAM CHUCK θα έχει τους Γιάννη Αντετοκούνμπο, Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ, Νικόλα Γιόκιτς, Ντόνοβαν Μίτσελ, Άλπερεν Σενγκούν, Πασκάλ Σιάκαμ, Καρλ-Άντονι Τάουνς, Βικτόρ Γουεμπανιαμά.
Η TEAM KENNY θα έχει τους Τζέιλεν Μπράνσον, Κέιντ Κάνινχαμ, Άντονι Έντουαρντς, Ντάριους Γκάρλαντ, Τάιλερ Χίρο, Τζάρεν Τζάκσον, Ίβαν Μόμπλι, Τζέιλεν Γουίλιαμς.
Η TEAM SHAQ θα έχει τους Τζέιλεν Μπράουν, Στεφ Κάρι, Άντονι Ντέιβις, Κέβιν Ντουράντ, Τζέιμς Χάρντεν, ΛεΜπρόν Τζέιμς, Ντέιμιαν Λίλαρντ, Τζέισον Τέιτουμ.
Η τέταρτη ομάδα, η TEAM CANDACE που θα διαχειριστεί η Κάντας Πάρκερ, θα προκύψει από τη νικήτρια του Rising Stars Challenge. Εκεί θα λάβουν μέρος τέσσερις ομάδες. Αναλυτικά:
Η ομάδα του Κρις Μάλιν (Στεφόν Κασλ, Ράιαν Νταν, Ζακ Ίντι, Κιγιόντε Τζορτζ, Τρέις Τζάκσον-Ντέιβις, Ντάλτον Κνεκτ, Τζέιλεν Γουέλς), η ομάδα του Μιτς Ρίτσμοντ (Τουμάνι Καμαρά, Μπαμπ Κάρινγκτον, Μπιλάλ Κουλιμπαλί, Σκουτ Χέντερσον, Ιβ Μισί, Αμέν Τόμσον, Αουσάρ Τόμσον), η ομάδα του Τιμ Χάρνταγουεϊ (Άντονι Μπλακ, Τρίσταν ντα Σίλβα, Γκρέιντι Ντικ, Χάιμε Χάκες, Ζακαρί Ρισασέ, Άλεξ Σαρ, Κέισον Γουάλας) και η ομάδα του Τζέρεμι Λιν (ΤζέιΝτι Ντέιβισον, Μακ ΜακΚλάνγκ, Μπράις ΜακΓκάουενς, Λέοναρντ Μίλερ, Ντικ Πέιτ, Ριντ Σέπαρντ, Πατ Σπένσερ).
Θυμίζουμε πως οι τέσσερις τελικές ομάδες θα παίξουν ημιτελικούς με εκείνες που θα φτάσουν πρώτες τους 40 πόντους να περνούν στον τελικό. Εκεί η νικήτρια ομάδα θα αναδειχθεί ξανά στους 40 πόντους.
Ο Τζάρον Μπλόσομγκεϊμ θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από τη Μονακό στο τέλος της σεζόν και φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Η ιστορική συναυλία της Σακίρα στην Κοπακαμπάνα του Ρίο ντε Τζανέιρο είχε και... ποδοσφαιρική χροιά, αφού το πλήθος ξέσπασε κατά του πρώην συζύγου της, Ζεράρ Πικέ.