Στιγμές τρόμου έζησαν επιβάτες λεωφορείου στον Κορυδαλλό, όταν άγνωστοι πέταξαν πέτρες ενώ το όχημα βρισκόταν εν κινήσει, με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να τραυματιστεί από τα θραύσματα.
To περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα επί της οδού Ηπείρου, με τους αγνώστους να πετάνε πέτρες σπάζοντας τα τζάμια στο λεωφορείο της γραμμής 806 «Σχιστό – Κορυδαλλός».
Από τα θραύσματα τραυματίστηκε ελαφρά ένας 19χρονος ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες ενώ στο σημείο κλήθηκαν Αστυνομικοί αλλά οι δράστες είχαν γίνει άφαντοι.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας