Μετά από ένα θεαματικό παιχνίδι η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να επικρατήσει της Μακάμπι Τελ Αβίδι στο Wizink Center με 116-113. Σκορ κανονικής διάρκειας, χωρίς παρατάσεις. Με αυτή τη νίκη η «βασίλισσα» ίσα που πατάει στην πρώτη 8άδα με ρεκόρ 12-9. Ο Τσους Ματέο φωνάζει πως η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση κάτι που ο Φλορεντίνο Πέρεθ θα του ικανοποιήσει τα θέλω του και με το παραπάνω!
Από το πρωί της Τετάρτης, βρίσκεται στη Μαδρίτη ο Ντένις Σμιθ Τζ. για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να συμφωνήσει σε συνεργασία με τη Ρεάλ. Ο 27χρονος ποιντ γκαρντ, ήταν νούμερο 9 του draft του 2017 και έχει παίξει σε 326 παιχνίδια στο μαγικό κόσμο του ΝΒΑ. Έχει φορέσει τη φανέλα 7 συλλόγων όπως των Μάβερικς, των Νικς, των Πίστονς, των Μπλέιζερς, των Χόρνετς και των Νετς. Την τρέχουσα σεζόν αγωνίστηκε στους Wisconsin Herd της G League.
Η καλύτερή του σεζόν ήταν η πρώτη στην οποία έφτασε τους 15,2 πόντους μέσο όρο και ήταν μέλος της δεύτερης καλύτερης πεντάδας rookie. Μπροστά του ήταν παίκτες όπως ο Μπεν Σίμονς, ο Ντόνοβαν Μίτσελ, ο Τζέισον Τέιτουμ και ο Κάιλ Κούζμα.
Ο Σμιθ Τζ. ξεχωρίζει για τη σωματική του διάπλαση και τα τελευταία χρόνια ξεχωρίζει για τις αμυντικές του ικανότητες. Όμως από την άλλη το 29,8% που τον συντροφεύει στο τρίποντο σε όλη του την καριέρα δεν είναι από τα δυνατά του σημεία. Έστω κι έτσι η Ρεάλ βρίσκει έναν παίκτη που μπορεί να αντικαθιστά τον Φακούντο Καμπάτσο και ο Τσους Ματέο να μην διστάζει να κοιτάξει στην άκρη του πάγκου του.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε τεράστια εμφάνιση και νίκησε 17-12 τη Σαμπαντέλ στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα προημιτελικά του Champions League και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στο Final Four της διοργάνωσης.