Συνεχίζονται τα περιστατικά βίας εντός των σχολείων, με το πιο πρόσφατο να σημειώνεται σε ΕΠΑΛ στην Πάτρα.
Το περιστατικό στην Πάτρα
Όπως αναφέρει το tempo24.news, μαθητές συνεπλάκησαν μέσα στο σχολικό συγκρότημα του ΕΠΑΛ, με αποτέλεσμα στο σημείο να κληθεί η αστυνομία.
Ισχυρές δυνάμεις αστυνομικών βρέθηκαν εκεί και σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά πραγματοποιήθηκαν πέντε προσαγωγές ατόμων στο τρίτο Αστυνομικό Τμήμα Πατρών.
Περισσότερες πληροφορίες για το τι προηγήθηκε του περιστατικού, αλλά και για το αν υπήρξαν τραυματισμοί, δεν έχουν γνωστοποιηθεί ακόμα.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.