Ιβάνοβιτς: «Δυνατός και με σπουδαίους παίκτες ο Ολυμπιακός»
Οι δηλώσεις του προπονητή της Βίρτους Μπολόνια, Ντούσκο Ιβάνοβιτς, ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.
Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να υποδεχθεί τη Βίρτους Μπολόνια στο ΣΕΦ (18/12, 21:15) για τρην 16η αγωνιστική της Euroleague με στόχο την επιστροφή στις νίκες στη διοργάνωση.
Ο νέος τεχνικός της ιταλικής ομάδας, Ντούσκο Ιβάνοβιτς, μίλησε ενόψει του αγώνα με τους Πειραιώτες και στάθηκε στην ποιότητα που έχει στο ρόστερ της η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα αλλά και τη δύναμη της έδρας της.
Όσα είπε ο Ιβάνοβιτς:
«Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, ειδικά όταν παίζει εντός έδρας, έμπειρος και με σπουδαίους παίκτες. Αυτή τη στιγμή, πρέπει να βρούμε τον χαρακτήρα και την ενέργειά μας για να προσπαθήσουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι».
Θυμίζουμε πως ο Μαυροβούνιος προπονητής με την μεγάλη εμπειρία ανέλαβε την ηγεσία της Βίρτους πριν από μερικές ημέρες, έχοντας κάτσει στον πάγκο της κόντρα στην Μπασκόνια, όπου η ομάδα τοτυ πήρε τη νίκη.
- Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα 2-1: Σοκ για τους Καταλανούς και «φωτιά» στη La Liga! (vid)
- Μαρόκο – Σενεγάλη 0-1 παρ. (0-0 κ.δ.): Οι Σενεγαλέζοι στην κορυφή της Αφρικής! (vid)
- Μπενίτεθ: «Δεν κάναμε τίποτα για να παλέψουμε »
- Νίκολιτς: «Θέλαμε να βρει φόρμα ο Γιόβιτς»
- Τα όμορφα πρότζεκτ, όμορφα μπορούν να καούν
- Ο Μπραχίμ Ντίας έχασε το πέναλτι – Εκτέλεσε α λα Πανένκα και απέκρουσε ο γκολκίπερ της Σενεγάλης (vid)
- Χαμός στον τελικό του Κόπα Αφρικα: Έφυγαν οι Σενεγαλέζοι στο 97′ μετά το πέναλτι υπέρ του Μαρόκου (vids)
- ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 4-0: Με τέσσερα γκολ του Γιόβιτς η «Ένωση» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442