Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λαμία για την 15η αγωνιστική της Stoiximan Super League.
Περίπου μία ώρα πριν από τη σέντρα του αγώνα, έγινε γνωστή η ενδεκάδα που επέλεξε ο Ματίας Αλμέιδα για την αναμέτρηση, με τους Μήτογλου και Ελίασον να είναι τα νέα πρόσωπα στο αρχικό σχήμα.
Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Στρακόσα, Μουκουντί, Πήλιος, Μήτογλου, Οντουμπάτζο, Σιμάνσκι, Πινέδα, Λιούμπισιτς, Γκαρσία, Φερνάντες, Μαρσιάλ.
Εκτός αποστολής έμειναν ο Ελίασον που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις, όπως και ο Ρότα που ένιωσε μια αδιαθεσία και το τεχνικό επιτελείο επέλεξε να τους αφήσει εκτός.
Στον πάγκο για την Ένωση είναι οι: Μπρινιόλι, Χατζισαφί, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Μάνταλος, Λαμέλα, Κοϊτά, Πιερό, Περέιρα.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Μετά την Άρσεναλ και τη Νότιγχαμ Φόρεστ από την ουραγό Γουλβς την... πάτησε και η Άστον Βίλα, καθώς ηττήθηκε με 2-0 για την 28η αγωνιστική της Premier League.
Τρίτη σερί νίκη και πέμπτη στα έξι τελευταία ματς για την Άουγκσμπουργκ που επικράτησε με 2-0 της Κολωνίας και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Διαιτητής στην Ισπανία συνελήφθη με την κατηγορία ότι εξασφάλιζε εκπτώσεις σε εισιτήρια της Βιγιαρεάλ χρησιμοποιώντας κλεμμένα στοιχεία ποδοσφαιριστών.