Γιάννης Αϊβάζης: «17 χρόνια με τη Μαρία είναι επιτυχία, είναι μια ολόκληρη ζωή»
Ο Γιάννης Αϊβάζης χώρισε με την Μαρία Κορινθίου πριν λίγους μήνες και ενώ έχουν αποκτήσει μια κόρη.
Ο Γιάννης Αϊβάζης βρέθηκε προσκεκλημένος στην εκπομπή «Buongiorno». Ο ηθοποιός μίλησε για την τηλεόραση και την παρουσίαση.
«Το έχω κάνει, δεν ξέρω αν το έχω καταφέρει, τουλάχιστον το προσπάθησα. Το πρωινό ήταν λίγο έξω από τα νερά μου, αλλά το έφερα εκεί που ήθελα. Θα το ξαναέκανα, έχω προτάσεις τις οποίες συζητάω. Μόνος μου δεν θα το έκανα», είπε αρχικά ο Γιάννη Αϊβάζης.
Για τα επαγγελματικά του και το θέατρο
«Ο «τελευταίος χορός» στο Ίδρυμα Μ. Κακογιάννης, το είχα ως προαίσθημα ότι θα έχω αυτή την πρόταση. είναι πολύ ωραία σκηνοθετημένο. Είναι δύσκολο έργο γιατί όταν προσπαθείς να ενσαρκώσεις ανθρώπους που στο παρελθόν έχουν περάσει διάφορες καταστάσεις, είναι πιο ρεαλιστικό, «βουτάς» μέσα σε αυτό. Συνειδητοποίησα ότι υπάρχει άνθρωπος δεν το αντέχει αυτό, και ξεσπά σερ λυγμούς και φεύγουν.
Είναι μια ιδιαίτερη ιστορία ενός ζευγαριού. Σίτες κακές καταστάσεις βλέπουμε την μικρή εικόνα. Η παράσταση προβληματίζει και έχει πράγματα που ζούμε καθημερινά όλοι. Περνώντας το «χαλάκι» του θεάτρου, σκουπίζουμε την ψυχή μας. όσο να ναι όμως, όταν ζεις καταστάσεις που τις έχεις περάσει και εσύ ο ίδιος με τον άνθρωπό σου, είναι διαφορετικά»
Γιάννης Αϊβάζης: «Ο χωρισμός μας με την Μαρία Κορινθίου»
«Είναι φρέσκος ακόμα – σε συναισθηματικό επίπεδο. Είμαι χαρούμενος γιατί η επικοινωνία που έχουμε έστω και μέσα από αυτή την δύσκολη κατάσταση, μας κάνει ακόμη πιο αγαπημένους. Δεκαεφτά χρόνια είναι μία ολόκληρη ζωή, και μαθαίνεις να σέβεσαι τον άνθρωπο σου.
Αυτό που έχουμε είναι ένας εξ ολοκλήρου σεβασμός ο ένας για τον άλλον, γιατί κυριολεκτικά αυτά που έχουμε ζήσει ήταν πραγματικά και ουσιαστικά. Το πιο ουσιαστικό, είναι η οικογένειά μας. Μπορεί να καταλάβει κανείς τι μπορεί να μην πάει καλά σε μία σχέση.
Δεν κοιτάξαμε ποτέ το θεαθήναι
Η πρώτη μας προτεραιότητα ήταν πάντα η οικογένειά μας και όχι το έξω. Υπήρχε συχνά κάποιος «πυροβολισμός» από έξω προς εμάς. Είναι ένα τίμημα αυτό. Θωρακίσαμε το σπίτι μας».
«Θα πρέπει κάποιοι να είναι προσεκτικοί σε ό,τι σε ρωτούν, όταν ρωτούν εμένα ή την Μαρία. Είναι νωρίς να μιλήσω για την συνέχεια της προσωπικής μου ζωής. Περιφρουρώ την προσωπική μου ζωή. Θα ήθελα να το συνεχίσω», υπογράμμισε κλείνοντας ο Γιάννης Αϊβάζης.
- Αυξημένη τρομοκρατική απειλή για βασικές ευρωπαϊκές υποδομές – Επιστολή από ΕΕ
- Βασίλης Ρίζος: Το μεσημέρι το τελευταίο αντίο στον γιο της Θεανώς Φωτίου που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή
- Τρομερός Σιμεόνε: Υποκλίθηκε στον Γκριεζμάν και τον… προειδοποίησε ότι θα γίνει αλλαγή αν δεν τρέχει! (vid)
- Θεσσαλονίκη: 17χρονος Αιγύπτιος κατηγορείται για βιασμό 14χρονης που τον φιλοξενούσε στο σπίτι της
- Με το βλέμμα στον δοκιμαζόμενο Λίβανο – Η Συρία μεταξύ ανάσχεσης και διάχυσης της κρίσης
- Στείρωση σκύλου και γάτας: Μια εξατομικευμένη ιατρική απόφαση – Τα υπέρ και τα κατά
- ΤτΕ: Ποιοι παράγοντες «ταΐζουν» τον πληθωρισμό – Τι να περιμένουμε από εδώ κι εμπρός
- Ρένια Λουϊζίδου: Πώς τη βοήθησε ο Γιάννης Μπέζος στα πρώτα της βήματα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/michael-heng-HXM4NOBOzXc-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442