Η Euroleague θυμήθηκε το ντοκιμαντέρ του Σπανούλη και την συνάντησή του με τον Ίβκοβιτς (vid)
Η Μονακό υποδέχεται τον Ολυμπιακό (4/12, 20.00) για την 13η αγωνιστική της Euroleague. Με αφορμή αυτό θυμήθηκε το υπέροχο ντοκιμαντέρ του, αλλά και την συνάντηση με τον σπουδαίο «Ντούντα».
Η Μονακό υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην έδρα της για την 13η αγωνιστική σε ένα ματς απαιτητικό και για τις δύο ομάδες, που ισοβαθμούν στο 8-4.
Είναι μία συνάντηση που ξυπνάει μνήμες σε όλους κι ας έχει ήδη αντιμετωπίσει ο Βασίλης Σπανούλης αρκετές φορές τον Ολυμπιακό, τη διετία που ήταν προπονητής του Περιστερίου.
Με αφορμή λοιπόν το πρώτο συναπάντημα των δύο στην Euroleague, η διοργανώτρια αρχή γύρισε τον χρόνο πίσω και θυμήθηκε το ντοκιμαντέρ που είχε κάνει πριν από 7 χρόνια για χάρη του Σπανούλη και συγκεκριμένα την στιγμή που ο Kill Bill συναντήθηκε με τον εμβληματικό Ντούσαν Ίβκοβιτς.
Εκεί όλα ξεκινούν με τον «Ντούντα» να φωνάζει μπαίνοντας στο ΣΕΦ «ο πιο μεγάλος εργάτης», αναφερόμενος στον Σπανούλη, πριν ξεκινήσουν οι δύο τους να μιλάνε, ενώ στην συνέχεια στο παρκέ μπήκαν ο Γιώργος Πρίντεζης, ο Κώστας Παπανικολάου και ο Βαγγέλης Μάντζαρης.
Μια προπόνηση που στοχεύει στη βελτίωση της κίνησης και της ευλυγισίας ώστε να ενισχυθεί η φυσική απόδοση, όχι μόνο στο γυμναστήριο, αλλά και σε καθημερινές μας δραστηριότητες.
Λίγη ώρα μετά την απόκτηση του Μούσα Σισοκό, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε επίσημα και τον 27χρονο αμυντικό Χάβι Ερνάντεθ, ως δανεικό, με οψιόν αγοράς από τη Λεγανιές.