Αυτή είναι η αποστολή του Ολυμπιακού για Βουκουρέστι (pic)
Γνωστή έγινε η αποστολή του Ολυμπιακού, που θα ταξιδέψει στο Βουκουρέστι, για την αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής του Europa League, με την Στεάουα (28/11, 22:00).
Ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει σήμερα (27/11) στο Βουκουρέστι, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει αύριο βράδυ (28/11, 22:00) την Στεάουα για την πέμπτη αγωνιστική της League Phase του Europa League.
O Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στην αποστολή που ανακοίνωσε ενόψει της αναμέτρησης, έχει τους Τσικίνιο και Σαντιάγκο Έσε, όπως αναμενόταν, που ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που είχαν.
Ωστόσο αυτό δεν ισχύει για τους Ζέλσον Μάρτινς και Νταβίντ Κάρμο που έμειναν εκτός. Παράλληλα, στην 23άδα που θα είναι διαθέσιμη ενόψει του ματς, επέστρεψαν οι Γουίλιαν, Τζούλιαν Μπιανκόν και Κρίστοφερ Βέλντε.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης την Μπαρτσελόνα έχοντας τον Τζέριαν Γκραντ στη διάθεσή του, ο οποίος αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.
Τη νοοτροπία νικητή που έχει εμφυσήσει στις ομάδες του ο Βασίλης Σπανούλης χρειάζονται και οι Μιλγουόκι Μπακς, όπως ανάφερε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μιλώντας στα αμερικανικά ΜΜΕ.