Ο Λαμίν Γιαμάλ συνεχίζει να βρίσκεται εκτός δράσης, εξαιτίας του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες εβδομάδες.
Ο νεαρός εξτρέμ της Μπαρτσελόνα δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα του Χάνσι Φλικ, ούτε στην αναμέτρηση των Καταλανών με τη Θέλτα, για την La Liga (23/11).
Θυμίζουμε πως ο Γιαμάλ είχε υποστεί διάστρεμμα στον αστράγαλο στο παιχνίδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα για το Champions League, κάτι που του στέρησε τη συμμετοχή και στα δύο παιχνίδια της εθνικής Ισπανίας για το Nations League.
Κατά πάσα πιθανότητα ωστόσο θα είναι διαθέσιμος για τον επόμενο αγώνα της Μπαρτσελόνα στο Champions League, με αντίπαλο την Μπρεστ.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση:
❗Lamine Yamal will not play against Celta. The club wants to take maximum caution. He is expected to return for the Champions League match against Brest.
Ο Λιονέλ Μέσι επιστρέφει στη Βαρκελώνη για πρώτη φορά μετά το 2021
Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα και προσωπικά ο πρόεδρος, Ζοάν Λαπόρτα, είναι σε επικοινωνία με τον Λιονέλ Μέσι για να επιστρέψει στη Βαρκελώνη για πρώτη φορά, μετά την αποχώρηση του το καλοκαίρι του 2021 για την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ εντάχθηκε στο δυναμικό της ισπανικής ομάδας το 2000 σε ηλικία μόλις 13 ετών και στη συνέχεια έκανε το ντεμπούτο του το 2004, με τον Φρανκ Ράικαρντ στον πάγκο, και έγραψε ιστορία με τη φανέλα της.
Οι σχέσεις των δύο πλευρών όμως είχαν ψυχρανθεί από την ημέρα της αποχώρησης του και ο Λαπόρτα τον κάλεσε να επιστρέψει για ένα βράδυ, για τα 125ά γενέθλια του συλλόγου της Καταλονίας, στην εκδήλωση που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα (29/11) στο «Liceu Theatre της Βαρκελώνης. Στη γιορτή αυτή θα είναι παρόντες οι Τσάβι, Ινιέστα, αλλά και ο Πεπ Γκουαρντιόλα. Σύμφωνα με το ραδιόφωνο «Catalunya Radio’s Tot Costa» ο Μέσι έχει αποδεχθεί την πρόσκληση της ομάδας, με την οποία συνέδεσε τ’ όνομα του, έχοντας συνολικά 520 συμμετοχές και 474 γκολ, και αναμένεται να γνωρίσει την αποθέωση.
Με πρωταγωνιστή τον Μάλεν που σημείωσε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Ρόμα νίκησε με σκορ 2-0 τη φορμαρισμένη Κάλιαρι και «έπιασε» τη Γιουβέντους στην τέταρτη θέση, στους 46 βαθμούς.
Λίγες ημέρες μετά την ήττα του στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν 2026 από τον Κάρλος Αλακαράθ ο Νόβακ Τζόκοβιτς ταξίδεψε στην Ιταλία προκειμένου να απολαύσει λίγη από τη δράση των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που διεξάγονται αυτές τις ημέρες στο Μιλάνο και την Κορτίνα. Ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών κατά πολλούς, επέλεξε να παρακολουθήσει καλλιτεχνικό […]
«Θα κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι η Μονακό θα μπορέσει να ολοκληρώσει τη σεζόν», υποσχέθηκε ο Πρίγκιπας Αλβέρτος για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει η Μονακό.