Χωρίς Αταμάν και τέσσερις παίκτες στο Κάουνας ο Παναθηναϊκός
Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας (22/11, 20:00), όπου θα παραταχθεί με σημαντικές απουσίες.
Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε την τελευταία του προπόνηση επί ελληνικού εδάφους, πριν την αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής της Euroleague με αντίπαλο τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας.
Οι «Πράσινοι», θα ταξιδέψουν για την πρωτεύουσα της Λιθουανίας το πρωί της Πέμπτης (21/11), παραμονή του δύσκολου αγώνα με την ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι, εκεί όπου θα παραταχθούν με σημαντικές απουσίες.
Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και αρκετό διάστημα, ο Εργκίν Αταμάν, δεν θα είναι στον πάγκο της ομάδας του καθώς την ίδια ώρα θα βρίσκεται στην Τουρκία για τον αγώνα της εθνικής του ομάδας, της οποίας είναι προπονητής, με την Ουγγαρία, στο πλαίσιο των προκριματικών του Eurobasket 2025.
Μάλιστα, εκτός από τον Τούρκο τεχνικό, για τον ίδιο λόγο εξασφάλισε άδεια και ο Τσεντί Οσμάν, ενώ και ο Δημήτρης Μωραΐτης θα ενισχύσει της προσπάθεια της δικής μας Εθνικής, απέναντι στη Μεγάλη Βρετανία για τα «παράθυρα» των εθνικών.
Τέλος, εκτός θα μείνουν και οι Μάριους Γκριγκόνις και Κώστας Αντετοκούνμπο, που εξακολουθούν να ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών.
Χάρη σε δύο γκολ του Ραφίνια (70′, 86′) η Μπαρτσελόνα «λύγισε» με 2-0 την μαχητική Οσασούνα στο «Καμπ Νου» και απέκτησε διαφορά επτά βαθμών από τη 2η Ρεάλ Μαδρίτης.
Με 14/28 τρίποντα, πρώτο σκόρερ τον Ρογκαβόπουλο με 5/5 από τα 6,75μ. και τους Γιουρτσεβέν (17π.), Τολιόπουλο (14π.) και Γκραντ (13π.) άξιους συμπαραστάτες ο Παναθηναϊκός συνέτριψε την ΑΕΚ στα Λιόσια
Πετυχαίνοντας δύο γκολ μέσα σε διάστημα μόνο έξι λεπτών η Μπάγερ Λεβερκούζεν νίκησε με 2-0 την Κολωνία και τέθηκε ξανά σε... τροχιά Champions League στην Bundesliga.