Οι τελευταίες εξελίξεις σην Λιόν έχουν τραβήξει τα βλέματα πολλών μεγάλων της Ευρώπης που «κοιτούν» τα «διαμάντια» της γαλλικής ομάδας.
Πρώτος που έχει τραβήξει το ενδιαφέρον είναι ο Ράιαν Τσερκί που μετά την Λίβερπουλ και η Τσέλσι έχει δείξει ενδιαφέρον ώστε να τον κάνει δικό της
Όπως έγινε γνωστό, οι δύο «γίγαντες» της Premier League είναι διατεθειμένες να πληρώσουν 20 εκατομμύρια για τον Γάλλο που θεωρείται ένα από τα πιο πολλά υποσχόμενα ταλέντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.
🚨| O Chelsea fez de Rayan Cherki um grande alvo de transferência e apresentou uma oferta de € 20 milhões, enquanto tenta tirar vantagem da situação financeira do Olympique Lyonnais
Στα 21 του χρόνια, ο Τσέρκι έδειξε την ικανότητά του να να δημιουργεί ευκαιρίες για γκολ. Παρά το γεγονός ότι θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ατού της Olympique Lyon, ο σύλλογος δεν έχει την πολυτέλεια να κρατήσει όλα τα αστέρια του λόγω της οικονομικής κρίσης που περνά.
Η κατάσταση οδήγησε την αθλητική διοίκηση να δέχεται προσφορές για τους σημαντικότερους παίκτες της και αυτή του Τσέρκι είναι από τις πιο σημαντικές.
Η Λίβερπουλ, με το δυναμικό και επιθετικό στυλ παιχνιδιού της, βλέπει στον Τσέρκι έναν νεαρό με τεράστιες δυνατότητες να προσθέσει στην ομάδα της.
Η ομάδα του Άρνε Σλοτ είναι πρόθυμη να επενδύσει στο ταλέντο του Τσερκί, ο οποίος θα μπορούσε να φέρει ταχύτητα και δημιουργικότητα στο μέτωπο επίθεσης των «Reds».
Από την άλλη, για τον ποδοσφαιριστή ενδιαφέρεται και η Τσέλσι, η οποία επιδιώκει να ενισχύσει την ομάδα της με πολλά υποσχόμενους νεαρούς παίκτες.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο Ολυμπιακός νίκησε άνετα στο Περιστέρι και ο τεχνικός του Ατρόμητου, Ντούσαν Κέρκεζ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια τους «ερυθρόλευκους» και τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.
Δέκα ημέρες πριν παίξει με τον Ολυμπιακό στο Champions League, η Λεβερκούζεν πραγματοποίησε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις της φέτος, χάνοντας με 1-4 στην έδρα της από τη Στουτγκάρδη στην Bundesliga.