Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι θα έχει να την… θυμάται την σημερινή μέρα, αφού αναμένεται να ξεκινήσει βασικός απόψε (15/11, 21:45) κόντρα στην Πορτογαλία, με τα χρώματα της Κροατίας.
Ο προπονητής της Εθνικής του, Ζλάτκο Ντάλιτς, αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου πως ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει βασικός στο παιχνίδι για την πέμπτη αγωνιστική του Nations League.
Όσα είπε για τον Κοτάρσκι ο Ντάλιτς
«Μην πείτε ότι δεν σας αποκαλύπτω ποτέ τίποτα, θα υπερασπιστεί ο Ντόμινικ Κοτάρσκι την εστία μας. Έχουμε τρεις τερματοφύλακες και ήταν μεταξύ των υποψηφίων. Η απόφαση είναι να ξεκινήσει ο Κοτάρσκι. Παίζει καλά στον σύλλογο και στην Ευρώπη, βγάζει ασφάλεια στους συμπαίκτες του», είπε μεταξύ άλλων ο εκλέκτορας της Κροατίας.
Στην αποστολή ο Κοτάρσκι
Γνωστή έγινε η 24μελής αποστολή της Εθνικής Κροατίας για τα παιχνίδια του Σεπτεμβρίου στο Nations League, με αντιπάλους τις Πορτογαλία (5/9, εκτός) και Πολωνία (8/9, εντός).
Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι είναι μεταξύ των εκλεκτών για τι θέσεις του τερματοφύλακα, μαζί με τον βασικό Ντόμινικ Λιβάκοβιτς και τον Νέντιλκο Λάμπροβιτς.
Μεταξύ των επτά παικτών που επελέγησαν να είναι stand by για να καλύψουν πιθανά κενά επελέγη ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς. Ο 25χρονος μέσος της ΑΕΚ έχει γεννηθεί στην Αυστρία, αλλά από το 2022 έχει επιλέξει να αγωνιστεί με την Ανδρών της Κροατίας, παρότι έως τώρα δεν έχει πραγματοποιήσει κάποια συμμετοχή.
Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι στα 39 του χρόνια ο Λούκα Μόντριτς συνεχίζει στην Εθνική.
Τις Παρασκευές 20, 27 Φεβρουαρίου και 6 Μαρτίου, αλλά και τα Σάββατα 14, 21, 28 Μαρτίου και 4 Απριλίου, ο Μανώλης Μητσιάς και η Βίκυ Καρατζόγλο δίνουν «Ραντεβού στο Άλσος».
Αποκαλύψεις για τις προτάσεις που δέχθηκε Γιούργκεν Κλοπ από τον ατζέντη και έμπιστο σύμβουλό του, Μαρκ Κόζικε, ο οποίος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει ως προπονητής
Ο Ατρόμητος προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ, όμως ο Πανσερραϊκός που έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 63′ ισοφάρισε αμφότερες κι έτσι πήρε μια παλικαρίσια ισοπαλία 2-2, μέσα στο Περιστέρι, στο παιχνίδι που έκλεισε την 21 αγωνιστική.
Ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τον Παναθηναϊκό το απόγευμα της Δευτέρας (16/2) και ανεβάζει ρυθμούς για να προλάβει το Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας.