Πρόβλημα με Σλούκα στον Παναθηναϊκό
Ανησυχία επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού καθώς ο Κώστας Σλούκας αποχώρησε από το ντέρμπι με ένα πρόβλημα στον ώμο.
Ο Παναθηναϊκός είδε τον Ολυμπιακό να περνά από το ΟΑΚΑ με 94-89 και να τον πιάνει στη βαθμολογία της Euroleague μετά την 8η αγωνιστική.
Η ήττα από τους Ερυθρόλευκους δεν ήταν το μόνο πρόβλημα για τον Εργκίν Αταμάν αφού όπως όλα δείχνουν ο Κώστας Σλούκα αποκόμισε ένα πρόβλημα τραυματισμού.
Συγκεκριμένα, ο αρχηγός του «τριφυλλιού» αισθανόταν κάποιες ενοχλήσεις στον αριστερό του ώμο, με την κάμερα να τον «πιάνει» σε ένα τάιμ άουτ όπου δεχόταν τις πρώτες βοήθειες από τον φυσιοθεραπευτή του συλλόγου.
Όπως είναι λογικό ο Έλληνας γκαρντ αναμένεται να πάει για εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί τι ακριβώς συμβαίνει και αν είναι κάτι σοβαρό ενόψει και της συνέχειας.
- «Η Εθνική Βραζιλίας θέλει να επεκτείνει το συμβόλαιο του Αντσελότι έως το 2030»
- Μεντιλίμπαρ: «Δεν είναι ευχάριστο που ο Ελ Κααμπί θα φύγει για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής»
- UEFA: Υποβιβάστηκε ο Σιδηρόπουλος από την ελίτ κατηγορία
- Γιατί σιώπησε ο Λανουά στη ΓΣ της ΕΠΟ
- Ο Ετό απέκλεισε τον Αμπουμπακάρ για να μην του σπάσει το ρεκόρ
- Formula 1: Το «φαινόμενο Μοντετζέμολο»
- Κόπα Άφρικα: Μπρούνο και Ντέσερς κλήθηκαν στην Εθνική Νιγηρίας
- Αγωνία στην ΑΕΚ ενόψει Παναθηναϊκού: Εκτός προπόνησης ο Σίλβα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442