Αποκαλυπτικός Εργκίν Αταμάν σε συνέντευξή του στην σερβική ιστοσελίδα «meridiansport.rs», με τον Τούρκο τεχνικό να σχολιάζει τα «παράθυρα» της FIBA που συμπίπτουν με τους αγώνες της Euroleague και πως θα είναι ο ίδιος στον πάγκο της Τουρκίας στα προσεχή ματς.
Συγκεκριμένα, ο κόουτς του Παναθηναϊκού είπε πως στον εκτός έδρας αγώνα με την Ζαλγκίρις για την 11η αγωνιστική της Euroleague στις 22 Νοεμβρίου θα απουσιάσει, επειδή θα βρίσκεται με την ομάδα της χώρας του, που αντιμετωπίζει την Ουγγαρία για τα προκριματικά του EuroBasket 2025, την ίδια μέρα.
Αναλυτικά όσα είπε ο Αταμάν
Για το αν θα είναι και στα δύο παιχνίδια των προκριματικών αφού στις 22 Νοεμβρίου οι «πράσινοι»: «Σε όλα τα παιχνίδια».
Για τα «παράθυρα» της FIBA που συμπίπτουν με τους αγώνες της Euroleague:«Ελπίζω να είναι όλοι οι παίκτες εκεί, ειδικά στο EuroBasket, αλλά και στα παράθυρα του Φεβρουαρίου. Να βρεθεί μία λύση ανάμεσα στην Euroleague και την FIBA. Προσωπικά είναι δύσκολο να καταλάβω την διαφορά ανάμεσα στα παράθυρα του Φεβρουαρίου και του Νοεμβρίου. Είναι γελοίο. Μιλάμε για το ίδιο θέμα εδώ και πέντε χρόνια.
Εθνικές ομάδες και οι καλύτεροι σύλλογοι έχουν αγώνες την ίδια μέρα, οι καλύτεροι παίκτες μένουν στους συλλόγους. Πείτε μου σε ποιο άλλο άθλημα γίνεται αυτό. Θέλουμε να φτάσουμε το ποδόσφαιρο, να είμαστε εξίσου δημοφιλείς. Στο ποδόσφαιρο φωνάζουν όπως και εμείς. Οι εθνικές ομάδες είναι σημαντικές για τις χώρες, ενώ σημαντική είναι και η EuroLeague. Πρέπει να βρεθεί αληθινή λύση»
H Χόφενχαϊμ διέλυσε με 4-1 το Αμβούργο και πάτησε στην τετράδα της Bundesliga, νίκη με 3-1 για την Βόλφσμπουργκ του Κουλιεράκη που έβαλε αυτογκόλ με την Γκλάντμπαχ.
Ο Λεβαδειακός επέστρεψε στις νίκες και συνέχισε την επέλασή του καθώς έλαμψε και κόντρα στην ΑΕΛ Novibet στο ντεμπούτο του Σάββα Παντελίδη στον πάγκο της
Live streaming: Ολυμπιακός – Άλιμος. Παρακολουθήστε σε live streaming στις 19:00 την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Άλιμος για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League. Τηλεοπτικά από MEGA News.