Η Ίντερ πέρασε νικηφόρα από το Ολίμπικο επικρατώντας με 1-0 της Ρόμα και σκόρερ τον… συνήθη ύποπτο, Λαουτάρο Μαρτίνες. Ο Αργεντινός επιθετικός σκόραρε στο 60ο λεπτό της αναμέτρησης και χάρισε μία τεράστια νίκη στην ομάδα του, καθώς με αυτό το τρίποντο ανέβηκε στην 2η θέση της Serie A με 17 πόντους δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Νάπολι που έχει 19.
Αυτή ήταν η 4η συνεχόμενη νίκη της Ίντερ μέσα στην έδρα της Ρόμα με τους «νερατζούρι» να χτίζουν παράδοση στην «αιώνια» πόλη.
Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες ήταν επιφυλακτικές με την Ίντερ να έχει βέβαια την ελαφριά υπεροχή και έχασε την πρώτη ευκαιρία του ματς στο 13ο λεπτό με τον Μικιταριάν.
Από εκεί και πέρα το πρώτο μέρος δεν είχε κάτι άλλο άξιο αναφοράς με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το 0-0.
Στο δεύτερο μέρος ο Λαουτάρο Μαρτίνες χρειάστηκε μόλις μια επαφή για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, εξαπολύοντας ένα πανέμορφο σουτ, νίκησε τον Σβίλαρ για να κάνει το 1-0, που ήταν και το τελικό σκορ.
Οι «τζιαλορόσι» προσπάθησαν μέχρι το τέλος να ισοφαρίσουν, όμως δεν κατάφεραν να απειλήσουν ουσιαστικά την Ίντερ, η οποία διαχειρίστηκε υποδειγματικά το προβάδισμά της μέχρι το τέλος.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.