Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Δραματικές είναι οι εικόνες που έρχονται από τη Φλόριντα, όπου ο τυφώνας Milton χτυπά τα παράλια της περιοχής με ανέμους που ξεπερνούν τα 205 χλμ/ώρα. Χαρακτηριστική είναι η σκηνή που έχει καταγραφεί στην περιοχή Bradenton, με «πρωταγωνιστή» έναν δημοσιογράφο του CNN που δέχεται στο πρόσωπο ένα αντικείμενο, την ώρα που μεταδίδει ζωντανά τις εξελίξεις από το πέρασμα του τυφώνα Μίλτον, στη Φλόριντα.
Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται στο βίντεο, κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης, ο Άντερσον Κούπερ χτυπήθηκε από συντρίμμια. Παρόλα αυτά, συνέχισε να μεταδίδει ακόμα και μετά το χτύπημα που υπέστη. Ο τυφώνας – τέρας έφτασε στη Φλόριντα, με ανέμους πάνω από 205 χλμ/ώρα να χτυπούν τα παράλια της περιοχής.
Εξακολουθεί να θεωρείται επικίνδυνος
Το Εθνικό Κέντρο Κυκλώνων των ΗΠΑ (National Hurricane Center / NHC) ενημέρωσε πως ο τυφώνας Μίλτον έφθασε κοντά στη νήσο Σιέστα Κι. Από την κατηγορία 4, ο τυφώνας έφτασε στην Κατηγορία 2 της πεντάβαθμης κλίμακας Σαφίρ-Σίμπσον.
Ο τυφώνας Μίλτον εξακολουθεί να θεωρείται εξαιρετικά επικίνδυνος και ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν προειδοποίησε πως αναμένεται να είναι «ένας από τους πιο καταστροφικούς τυφώνες στη Φλόριντα εδώ και έναν αιώνα».
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!