Η Ρεάλ Μαδρίτης επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα επικρατώντας με 2-0 της Βιγιαρεάλ, όμως η νίκη ήταν πύρρειος, αφού οι μερένγκες βρίσκονται σε αγωνία μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του Ντάνι Καρβαχάλ.
Συγκεκριμένα, ο δεξιός οπισθοφύλακας των Μαδριλένων χτύπησε τα τελευταία λεπτά του αγώνα σε μια άσχημη φάση. Στην προσπάθειά του να απομακρύνει, τέντωσε το γόνατο, με τον αντίπαλό του να… τσιμπάει την μπάλα και τον Ισπανό μπακ να βρίσκει «αέρα».
Αμέσως έπεσε στο έδαφος και έδειξε να υποφέρει, με τους γιατρούς να εισέρχονται στον αγωνιστικό χώρο και στη συνέχεια μεταφέρθηκε εκτός με φορείο.
Μετά το παιχνίδι, ο Κάρλο Αντσελότι ρωτήθηκε για τον 32χρονο αμυντικό τονίζοντας: «Ο Καρβαχάλ έχει υποστεί ένα σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο. Είμαστε όλοι πολύ στεναχωρημένοι».
Ο τραυματισμός του Καρβαχάλ
Dani Carvajal was emotional as he was stretchered off the pitch after suffering a leg injury.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Σε ΜΜΕ της Ιταλίας υπάρχει σενάριο για τη Ρόμα και τον Μοχάμεντ Σαλάχ σε σχέση με πιθανό μεταγραφικό ενδιαφέρον-επιστροφή του Αιγύπτιου σταρ στη Ρώμη, παρά το γεγονός ότι ανήκει στη Λίβερπουλ
Ο Άντριου Γκάουντλοκ αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μία μέρα μετά τη σύλληψή του στη Ρόδο. Πλέον αναμένεται η απόφαση του Κολοσσού για το αν θα παραμείνει στην ομάδα.
Το μήνυμα και οι ευχές του Προέδρου του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλη Μαρινάκη για το νέο έτος, αλλά και ο απολογισμός για το 2025 που μας «αποχαιρετά», το οποίο χαρακτήρισε ιστορική χρονιά.
Στη Φενέρμπαχτσε θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κρις Σίλβα, καθώς ενημέρωσε κι επίσημα τους ανθρώπους της ΑΕΚ πως θα αποχωρήσει. Πιθανότατα θα προλάβει να αγωνιστεί κόντρα στον Προμηθέα