Μεγάλη ανατροπή στην Euroleague: Οι σκέψεις για κατάργηση του Final Four και οι εναλλακτικές
Ολοένα και πιο έντονα κυκλοφορούν τους τελευταίους μήνες οι φήμες περί κατάργησης του Final Four τα επόμενα χρόνια και διεξαγωγής σειρών στα ημιτελικά και στους τελικούς της Euroleague.
Η φετινή Euroleague ξεκίνησε εντυπωσιακά με αρκετά φαβορί να χάνουν στην πρεμιέρα και να δείχνουν ακόμα ότι ψάχνονται, ενόψει της νέας απαιτητικής σεζόν που ξεκίνησε.
Όμως τον τελευταίο καιρό αυτό που έχει μονοπωλήσει τον ενδιαφέρον είναι πως ολοένα και πιο έντονα ακούγονται το τελευταίο χρονικό διάστημα φήμες περί κατάργησης του Final Four τα επόμενα χρόνια και διεξαγωγής σειρών best of five στα ημιτελικά και στους τελικούς της Euroleague.
Τι σκέφτονται στη Euroleague
Παρά το γεγονός ότι τα δημοσιεύματα θέλουν τους ανθρώπους της Euroleague -άρα και των ομάδων που συμμετέχουν στη διοργάνωση- να εξετάζουν σοβαρά αυτό το ενδεχόμενο, η πλειοψηφία των general managers είναι υπέρ της παραμονής του ισχύοντος συστήματος.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας της ιστοσελίδας «Basketnews.com» που ήρθαν στο φως το περασμένο χρονικό διάστημα και συγκεκριμένα την Παρασκευή, το 61,5% των GMs των ομάδων της Euroleague τάσσεται κατά των αλλαγών, ενώ το 38,5% δηλώνει υπέρ της καθιέρωσης σειρών αντί του Final Four.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ολυμπιακός παίζει για την πρώτη θέση με την Αρμάνι Μιλάνο και έχει ακόμη έναν σημαντικό λόγο για να το πετύχει – Η νέα διοργάνωση που φέρνει η Euroleague και αναμένεται να ξεκινήσει από τη νέα σεζόν.