Η Μπράγκα δεν τα κατάφερε απέναντι στον Ολυμπιακό και ηττήθηκε στο Γεώργιος Καραϊσκάκης με 3-0 από τους Ερυθρόλευκους. Ο Κάρλος Καρβαλιάλ μίλησε για την αναμέτρηση, δίνοντας τα συγχαρητήριά του στους Πειραιώτες και επισημαίνοντας πως πήρα άξια το θετικό αποτέλεσμα.
Οι δηλώσεις του Κάρλος Καρβαλιάλ:
«Αρχικά συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Ήταν άξιος νικητής. Φάγαμε το γκολ στο τέλος του πρώτου μέρους. Λίγο περίεργο αλλά το φάγαμε. Έπρεπε να ήμασταν στο τοπ επίπεδο και δεν τα καταφέραμε. Πάντα μαθαίνουμε από όλα τα ματς», ανέφερε ο Κάρλος Καρβαλιάλ.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Με μία από τις πιο δυνατές ομάδες των τελευταίων ετών ετοιμάζεται να αγωνιστεί το Σάββατο (21/2) η ελληνική ομάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.
Με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο γήπεδο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.