Η σεζόν 2024/2025 για τις ελληνικές ομάδες στο μπάσκετ, ξεκινάει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (28-29/9) με τη διεξαγωγή του Super Cup της Ρόδου, όπου θα συμμετάσχουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Άρης και Περιστέρι.
Μάλιστα, πριν από λίγο έγιναν γνωστοί οι 8 διαιτητές που θα διευθύνουν αυτές τις αναμετρήσεις. Αυτοί είναι οι Παπαπέτρου Πέτρος, Τσαρούχα Βασιλική, Τσολάκος Εμμανουήλ, Καρπάνος Ηλίας, Τσιμπούρης Ιωάννης, Αγραφιώτης Ιωάννης, Τηγάνης Ιωάννης, Μηλαπίδης Νίκος.
Για την ώρα δεν έχουν γίνει οι ορισμοί για τους ημιτελικούς του Σαββάτου. Έχουν γίνει γνωστοί, ωστόσο, οι κομισάριοι.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Η εκτίμηση του Γιώργου Μπαρτζώκα για τον τραυματισμό του Μόντε Μόρις ήταν «βαρύ διάστρεμμα» – Τι σημαίνει αυτό για τον Αμερικανό και ποια ματς πιθανότατα θα χάσει;