«Λευκός καπνός» φαίνεται πως θα υπάρξει στην μεταγραφή του Φράντζι Πιερό στην ΑΕΚ, από την Μακάμπι Χάιφα.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Ένωση βρίσκεται σε διαδικασία ανταλλαγής συμβολαίων με τους Ισραηλινούς, με τον 29χρονο φορ να έρχεται από την Αϊτή, όπου βρίσκεται με την Εθνική του ομάδα, στην Ελλάδα και να τεθεί στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα.
Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ είχε καταθέσει επίσημη πρόταση ύψους 2.5 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του, με το ποσό αυτό να συνοδεύεται με κάποια μπόνους, τα οποία μπορεί να κάνουν το τελικό ποσό να ξεπεράσει τα 3 εκατ. ευρώ, καθώς αφορούν επίτευξη στόχων. Η Μακάμπι Χάιφα δεν θα ήθελε να πουλήσει τον παίκτη, αλλά θα το κάνει, με πηγές από το Ισραήλ να αναφέρουν πως είπε το «ναι» στην ΑΕΚ για τον 29χρονο σέντερ φορ.
Το συμβόλαιο του Πιερό
Η συμφωνία της ΑΕΚ με τον Πιερό αφορά συμβόλαιο 4 ετών, με συνολικές εξασφαλισμένες απολαβές για τον ποδοσφαιριστή, 3.200.000 €. Με το τελικό ποσό που θα λάβει ο παίκτης σε αυτό το διάστημα να καθορίζεται από τις συμμετοχές, τα γκολ και την επίτευξη ομαδικών στόχων.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
LIVE: Ολυμπιακός – Βίρτους Μπολόνια. Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Βίρτους Μπολόνια για την 27η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
Ο Λανουά δεν ορίζει τον εαυτό του ως παρατηρητή διαιτησίας. Σε έξι αγωνιστικές που ήρθαν ρέφερι από το εξωτερικό, αυτοί δεν βαθμολογήθηκαν από τον Γάλλο αρχιδιαιτητή!