Η ομάδα του Πιερ Σαζ μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-1 στη μία ώρα αγώνα, όμως με ένα εντυπωσιακό ξέσπασμα πέτυχε τρία γκολ και έφτασε στην ανατροπή παίρνοντας την πρώτη της νίκη για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.
Γύρισε από το 1-3 και πήρε σπουδαίο τρίποντο η Λιόν.
Τον… χορό των γκολ άνοιξε για τη Στρασμπούργκ ο νεοαποκτηθείς από τη Μάλμε, Σεμπάστιαν Νανάσι, μόλις στο 3ο λεπτό της συνάντησης, για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα ο Κορεντίν Τολισό στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων για το 1-1 που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος μέσα σε δέκα λεπτά (48′, 58′) οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν στο 3-1 με δράστες τους Αντρέι Σάντος και Εμάνουελ Εμεγκά. Η απάντηση της Λιόν ήταν άμεσα, αφού αρχικά στο 61′ ο Μέιτλαντ-Νάιλς και στο 63′ ο Γκιφτ Ορμπάν έφεραν τον αγώνα σε ισορροπία για το 3-3.
Ο Νιγηριανός φορ των γηπεδούχων δεν είχε πει, πάντως, την τελευταία του λέξη, και στο 72ο λεπτό της αναμέτρηση πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ, δίνοντας μια τεράστια νίκη στην ομάδα του.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Η Λίβερπουλ του Άρνε Σλοτ ηττήθηκε και από τη Μπράιτον με 2-1 και συμπλήρωσε 10 ήττες στην Premier League, γεγονός που είχε να συμβεί 10 ολόκληρα χρόνια.
Με 0-0 απέναντι στη Μαρκό, έκλεισε τη σεζόν στη Super League 2 η πρωταθλήτρια Καλαμάτα, ενώ ο Πανιώνιος νίκησε 3-0 εντός τον Ολυμπιακό Β’ . «Αγκαλιά» με την παραμονή η Ελλάς Σύρου νίκησε 1-0 τα Χανιά.
Με δύο γκολ του Ντάνι Γουέλμπεκ η Μπράιτον επικράτησε με 2-1 της Λίβερπουλ η οποία έμεινε για τρίτο σερί ματς χωρίς νίκη και χάνει έδαφος για την τετράδα.
LIVE: Φούλαμ – Μπέρνλι. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φούλαμ – Μπέρνλι για την 31η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Premier League.