Τραγωδία στο λούνα παρκ: Τα πρώτα στοιχεία παρέδωσε ο πραγματογνώμονας – Επίσπευση διαδικασιών ζητά ο πατέρας
Δύο τεχνικοί θα επισκεφθούν το λούνα παρκ προκειμένου να εξετάσουν ειδικά το παιχνίδι όπου έγινε το τραγικό δυστύχημα και έχασε τη ζωή του ο 19χρονος
Στο μοιραίο λούνα παρκ της Χαλκιδικής στο Πευκοχώρι αύριο Παρασκευή αναμένεται να πραγματοποιήσουν έλεγχο τεχνικοί της οικογένειας του 19χρονου που έχασε τη ζωή του.
Η δικαστική έρευνα τρέχει και αυτό που τουλάχιστον βγαίνει από τα πορίσματα των εμπειρογνωμόνων μέχρι στιγμής είναι, ότι το τραγικό δυστύχημα, μπορούσε να αποφευχθεί.
Αυτό που περιμένουμε αύριο το πρωί είναι κλιμάκιο της ειδικά πιστοποιημένης εταιρείας που αναλαμβάνει και εγκρίνει τη λειτουργία τέτοιων μηχανημάτων παιχνιδιών.
Δύο τεχνικοί θα επισκεφθούν το λούνα παρκ προκειμένου να εξετάσουν ειδικά το παιχνίδι όπου έγινε το τραγικό δυστύχημα και έχασε τη ζωή του ο 19χρονος στο Πευκοχώρι, σύμφωνα με το ERTNews.
Τα πρώτα συμπεράσματα
Με αυτόν τον τρόπο, όπως τόνισε, ικανοποιείται ένα αίτημα της οικογένειας. Την Τετάρτη (28/9) ο πραγματογνώμονας που διορίστηκε από την αστυνομία κατέθεσε στο αστυνομικό τμήμα, στο πλαίσιο της δικογραφίας που είναι σε εξέλιξη το πρώτο ενημερωτικό του σημείωμα, τα πρώτα συμπεράσματα από την έρευνα που έκανε.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι σε αυτό το ενημερωτικό σημείωμα περιλαμβάνονται τα ευρήματα του από την αυτοψία που έκανε. Όπως έγινε γνωστό θα καταθέσει την πλήρη έκθεσή του μόλις λάβει και τα υπόλοιπα έγγραφα που έχει ζητήσει και περιμένει.
Σε μια άλλη εξέλιξη, όπως έγινε γνωστό, ο τεχνικός που είχε κληθεί να ελέγξει την ορθή λειτουργία μιας επιχείρησης λούνα Παρκ στον Άγιο Μάμα Χαλκιδικής δεν πήγε στο προγραμματισμένο ραντεβού με αποτέλεσμα να μη γίνει ο έλεγχος. Ως εκ τούτου, ο δήμαρχος της περιοχής δεν δίνει άδεια λειτουργίας στο λούνα παρκ που επρόκειτο να επισκεφτούν εκατοντάδες παιδιά τις ημέρες του πανηγυριού.
- Ρωσία: Ο Πούτιν θεωρεί «ύψιστη προτεραιότητα» την ανάπτυξη των πυρηνικών δυνάμεων της χώρας
- Βενεζουέλα: Αποφυλακίστηκαν άλλοι 23 πολιτικοί κρατούμενοι βάσει του νόμου περί αμνηστίας
- Μεξικό: Οι ΗΠΑ προτρέπουν τους Αμερικανούς «να παραμείνουν σε ασφαλή καταφύγια»
- Βενεζουέλα: Απεργία πείνας ξεκίνησαν πάνω από 200 κρατούμενοι που δεν καλύπτονται από την αμνηστία
- Μεξικό: Κύμα βίας πυροδοτεί ο θάνατος του Ελ Μέντσο – Εκκληση για ψυχραιμία από τη Σέινμπαουμ
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν επανεξελέγη στην ηγεσία του κυβερνώντος κόμματος
- WhatsApp: Ανακοίνωσε πρόσβαση στο ιστορικό ομαδικών μηνυμάτων
- Δασμοί Τραμπ: Νέος γύρος αντιδράσεων από εμπορικούς εταίρους των ΗΠΑ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Δόθηκε στην πυρά ο καρνάβαλος: Φαντασμαγορικά σκηνικά στην Πάτρα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/karnavali_patra_2026_lixi-1200x700-146x85.jpg)

![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 23.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/franz-nawrath-0vk_5JmDDZw-unsplash-315x220.jpg)













![Δόθηκε στην πυρά ο καρνάβαλος: Φαντασμαγορικά σκηνικά στην Πάτρα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/karnavali_patra_2026_lixi-1200x700-315x220.jpg)



















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442