Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, ο σεισμός είχε ένταση 3,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.
Το επίκεντρό του ήταν 7 χιλιόμετρα δυτικά-νοτιοδυτικά της Άρβης, ενώ το εστιακό του βάθος του ήταν 43,5 χιλιόμετρα.
Υπενθυμίζεται ότι μόλις δύο ημέρες νωρίτερα είχε σημειωθεί ίδιας έντασης σεισμός το βράδυ του Σαββάτου 17 Αυγούστου στο Λασίθι. Το εστιακό βάθος της σεισμικής δόνησης ήταν στα 26,7 χιλιόμετρα, 1 χλμ. δυτικά – νοτιοδυτικά του Γουδουρά.
Τους τελευταίους μήνες σημειώνονται αρκετοί σεισμοί μεσαίας έντασης στην Κρήτη, με τους περισσότερους πλησίον του Ηρακλείου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας