Οι Ευαγγελία Πλατανιώτη και Σοφία Μαλκογεώργου δήλωσαν τον υψηλότερο βαθμό δυσκολίας (43.200) από τα 17 ζευγάρια που συμμετείχαν, αλλά δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν σωστά την πιο δύσκολη άσκηση (με συντελεστή 14.300), με αποτέλεσμα να απομειωθεί σημαντικά ο βαθμός δυσκολίας του προγράμματός τους, στο 29.400.
Κατόπιν αυτού, το ελληνικό δίδυμο περιορίστηκε στην 13η θέση του τεχνικού προγράμματος με 210.9384 βαθμούς. Ωστόσο, προχώρησε σε ένσταση και δικαιώθηκε.
Έτσι, ο συντελεστής δυσκολίας αποκαταστάθηκε και η βαθμολογία ανέβηκε σημαντικά. Πλέον, οι Πλατανιώτη και Μαλκογεώργου βρίσκονται στην 8η θέση με 250.4584 βαθμούς, με μικρή διαφορά μάλιστα από τα ντουέτα που βρίσκονται στην πρώτη εξάδα.
Η τελική κατάταξη θα προκύψει από το άθροισμα των βαθμολογιών στο τεχνικό και το ελεύθερο πρόγραμμα
Οι Κινέζες Λιουγί Γουάνγκ και Τσιανγί Γουάνγκ είναι αυτές που έχουν το σαφές προβάδισμα για το χρυσό μετάλλιο, συγκεντρώνοντας 276.7867 βαθμούς στο τεχνικό πρόγραμμα.
Ακολουθούν οι Ελληνίδες Αννα-Μαρία και Ειρήνη Αλεξανδρή, οι οποίες εκπροσωπούν την Αυστρία, και βρίσκονται στη δεύτερη θέση με 267.2533 βαθμούς, ενώ πολύ κοντά βρίσκονται επίσης οι αδελφές Ντε Μπράουβερ από την Ολλανδία (264.7066), οι Σόρτμαν και Θορπ από τη Μεγάλη Βρετανία (264.0282), οι αδελφές Αλεξίιβα από την Ουκρανία (260.4600), οι Χίγκα και Σάτο από την Ιαπωνία (257.3533) και οι Οζόγκινα και Τίο Κάσας από την Ισπανία (254.0816).
Η τελική κατάταξη θα προκύψει από το άθροισμα των βαθμολογιών στο τεχνικό και το ελεύθερο πρόγραμμα, το οποίο θα διεξαχθεί το βράδυ του Σαββάτου (10/8) στις 20:30.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Παναθηναϊκός διέλυσε με 97-62 την… λειψή Εφές Αναντολού για την 38η και τελευταία αγωνιστική της regular season της Euroleague - Στα play in ως 7οι οι «πράσινοι».
Μετά τη νίκη της Ζαλγκίρις επί της Παρί (85-79) στο Κάουνας, ο Παναθηναϊκός μένει εκτός της πρώτης 6άδας της Euroleague και θα αγωνιστεί στη φάση των πλέι ιν.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε σχετική ανακοίνωση γνωστοποιώντας ότι θα κάνει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για την ποινή στον Ταϊρίκ Τζόουνς. – Τι αναφέρει για Super Cup και Παναθηναϊκό.