Ο Τζοέλ Εμπίντ ήταν ένας από τους καθοριστικούς παράγοντες της μεγάλης ανατροπής των Αμερικανών με τον θηριώδη σέντερ να πραγματοποιεί ένα εξαιρετικό ολυμπιακό τουρνουά στο Παρίσι με τις ΗΠΑ, έχοντας 13 πόντους, 4 ριμπάουντ, 1,3 ασίστ και 1,3 μπλοκ κατά μέσο όρο σε 4 παιχνίδια.
Ο 30χρονος σέντερ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αλλάξει εθνική στο μέλλον, εκφράζοντας τις σκέψεις και την επιθυμία του να αγωνιστεί στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες, εκείνους στο Λος Άντζελες το 2028 με την πατρίδα του, το Καμερούν.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Ήταν μια καλή εμπειρία στο Παρίσι. Ήταν μια χαρά, το να είμαι μακριά από το σπίτι και την οικογένεια για μερικές εβδομάδες. Η ομάδα και η παρέα εδώ με έχουν διευκολύνει. Το Παρίσι είναι μια σπουδαία πόλη και η επόμενη είναι το Λος Άντζελες. Μπορεί να μην είναι με την ομάδα των ΗΠΑ, μπορεί να είναι με το Καμερούν!», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Υπενθυμίζουμε ότι οι ΗΠΑ στον μεγάλο τελικό, που θα κρίνει το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, θα αντιμετωπίσουν την οικοδέσποινα Γαλλία, η οποία χθες απέκλεισε την πρωταθλήτρια κόσμου, Γερμανία.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Ο Κάρλο Αντσελότι εμμένει στην αρχική του απόφαση να μην καλέσει τον Νεϊμάρ στην αποστολή της Βραζιλίας για τα τελευταία φιλικά πριν το Μουντιάλ και το όνειρο του 34χρονου σούπερσταρ για ένα... last dance στα γήπεδα της Βορείου Αμερικής, εξανεμίζονται.
Αυτοί είναι οι διαιτητές που όρισε η ΚΕΔ να σφυρίξουν τα ματς της 23ης αγωνιστικής της Super League. Ο Ούγγρος, Μπόγκναρ, στο Παναθηναϊκός - Άρης, Παπαπέτρου στον ΠΑΟΚ, Τσιμεντερίδης στην ΑΕΚ και Πολυχρόνης στον Ολυμπιακό.
Με μια σειρά αναρτήσεών του στο X, ο σταρ της Αναντολού Εφές, Σέιν Λάρκιν, απάντησε σε όσα είπε για τον τραυματισμό του ο Ιμπραήμ Κουτλουάι, εξαπολύοντας μια απίθανη προσωπική επίθεση εναντίον του Τούρκου παλαίμαχου άσου.