Ο Αργεντινός γκαρντ, που αποτέλεσε τη δεύτερη μεταγραφή του Ολυμπιακού το φετινό καλοκαίρι (μετά από την επιστροφή του Ντόρσεϊ), βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στην Αθήνα κι έχει ξεκινήσει ήδη δουλειά ενόψει τις νέας σεζόν.
Ο 27χρονος άσος, ο οποίος πέρασε αγωνίστηκε στο Παναθηναϊκό, βρέθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, όπου έκανε ατομική προπόνηση με βάρη, θέλοντας να είναι έτοιμος και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση όταν εκκινήσουν οι υποχρεώσεις των ερυθρολεύκων.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Η ισοπαλία ανάμεσα σε Κοπεγχάγη και Νάπολι, στη Δανία (1-1), τις έφερε αμφότερες στους οκτώ βαθμούς, όσους δηλαδή έχει και ο Ολυμπιακός μετά τη μεγάλη νίκη του επί της Λεβερκούζεν.
Η Άρσεναλ επικράτησε κατά κράτος της Ίντερ με 3-1 στο Μιλάνο στο ματς της 7ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ζεσούς.
Με δυο γκολ του Σουάρες η Σπόρτινγκ νίκησε 2-1 την Παρί που ήταν φλύαρη ενώ σωστά δεν μέτρησαν τρία γκολ των Γάλλων. Το 2-1 στο 90’ με τη… σφραγίδα του 38χρονου Ουρουγουανού. Στην 5η θέση η Παρί
Δεύτερη σερί νίκη για τον Άγιαξ που «τούμπαρε» τη Βιγιαρεάλ με 2-1 εκτός έδρας και θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό έχοντας θεωρητικά ελπίδες πρόκρισης στα νοκ-άουτ.