Την τρίτη τους νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις στους ομίλους των Ολυμπιακών Αγώνων πανηγύρισαν οι ΗΠΑ που επιβλήθηκαν του Πουέρτο Ρίκο με 104-83 και πήρε με κάθε επισημότητα την πρώτη θέση μαθαίνοντας και την αντίπαλό τους για τα προημιτελικά που είναι η Βραζιλία.
Η ομάδα του Στιβ Κερ μπήκε υπερβολικά χαλαρή στο παιχνίδι με αποτέλεσμα το Πουέρτο Ρίκο να κλείσει την πρώτη περίοδο όντας μπροστά στο σκορ. Όμως από εκεί και πέρα η Team USA πάτησε… γκάζι και έφτασε πολύ εύκολα στο θετικό αποτέλεσμα.
Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Άντονι Έντουαρντς με 26 πόντους, ενώ 15 πόντους είχε ο Τζόελ Εμπίντ και 11 ο Κέβιν Ντουράντ.
Από την άλλη πλευρά, ο Χοσέ Αλβαράδο σταμάτησε στους 18 πόντους, έχοντας τις βοήθειες των Ισμαέλ Ρομέρο και Αλίμ Φορντ με 12 και 10 πόντους αντίστοιχα.
Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ δίνουν μεγάλη «μάχη» για τον τίτλο της Super League – Τα παιχνίδια των τριών διεκδικητών μέχρι το φινάλε της κανονικής διάρκειας