Την τρίτη τους νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις στους ομίλους των Ολυμπιακών Αγώνων πανηγύρισαν οι ΗΠΑ που επιβλήθηκαν του Πουέρτο Ρίκο με 104-83 και πήρε με κάθε επισημότητα την πρώτη θέση μαθαίνοντας και την αντίπαλό τους για τα προημιτελικά που είναι η Βραζιλία.
Η ομάδα του Στιβ Κερ μπήκε υπερβολικά χαλαρή στο παιχνίδι με αποτέλεσμα το Πουέρτο Ρίκο να κλείσει την πρώτη περίοδο όντας μπροστά στο σκορ. Όμως από εκεί και πέρα η Team USA πάτησε… γκάζι και έφτασε πολύ εύκολα στο θετικό αποτέλεσμα.
Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Άντονι Έντουαρντς με 26 πόντους, ενώ 15 πόντους είχε ο Τζόελ Εμπίντ και 11 ο Κέβιν Ντουράντ.
Από την άλλη πλευρά, ο Χοσέ Αλβαράδο σταμάτησε στους 18 πόντους, έχοντας τις βοήθειες των Ισμαέλ Ρομέρο και Αλίμ Φορντ με 12 και 10 πόντους αντίστοιχα.
Ο Λεβαδειακός επέστρεψε στις νίκες και συνέχισε την επέλασή του καθώς έλαμψε και κόντρα στην ΑΕΛ Novibet στο ντεμπούτο του Σάββα Παντελίδη στον πάγκο της
Live streaming: Ολυμπιακός – Άλιμος. Παρακολουθήστε σε live streaming στις 19:00 την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Άλιμος για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League. Τηλεοπτικά από MEGA News.