Εκτός τελικού ο Παπαστάμος, βγήκε 16ος στα 200μ. μικτή ατομική
Στη 16η θέση τερμάτισε ο Απόστολος Παπαστάμου στους ημιτελικούς των 200μ. μικτή ατομική.
Ο Απόστολος Παπαστάμος προσπάθησε στους ημιτελικούς των 200μ. μικτή ατομική, αλλά δεν είχε τις δυνάμεις να κάνει κάτι καλύτερο από τον προκριματικό των Ολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024».
Ο Ελληνας κολυμβητής έμεινε στη 16η και τελευταία θέση με χρόνο 2:01.02, πηγαίνοντας λίγο πιο αργά σε σχέση με το πρωινό 2:00.79, που του είχε δώσει την πρόκριση.
Ο 23χρονος αθλητής ολοκλήρωσε έτσι τη δεύτερη συμμετοχή του σε Ολυμπιακούς Αγώνες με μία βραδινή κούρσα, αλλά και το παράπονο ότι δεν κατάφερε στα 400μ. μικτή -στο καλό του αγώνισμα δηλαδή- να πιάσει το χρόνο που θα του έδινε το εισιτήριο για τον τελικό.
Στο δρόμο για το τέταρτο χρυσό του μετάλλιο στη διοργάνωση, ο Γάλλος Λεόν Μαρσάν έκανε 1:56.31 και ήταν ο ταχύτερος των ημιτελικών, οριακά μπροστά από τον Αμερικανό Κάρσον Φόστερ (1:56.37) και τον Βρετανό Ντάνκαν Σκοτ (1:56.49).
- Ποδοσφαιριστής στην Παραγουάη έγινε… Βουτσάς και έβαλε γκολ με το πρόσωπο (vids)
- Ο Νορβηγός, Έσκας, σφυρίζει τη ρεβάνς της ΑΕΚ με τη Ράγιο
- Ο Παναθηναϊκός ξόδεψε 10,7 εκ. ευρώ για το «9» σε 1,5 χρόνο!
- Απαγόρευση μεταγραφών επιβλήθηκε στην Παρτιζάν
- Αποθεώθηκε ξανά ο Μουζακίτης – Διάσημη ποδοσφαιρική πλατφόρμα… ανέλυσε το ταλέντο του
- Τότεναμ: Βουτιά στο κενό…
- Θάνατος Μαραντόνα: Ξεκινά ξανά η δίκη, ένα χρόνο μετά
- Διαμαρτυρία της Μπαρτσελόνα πριν τη ρεβάνς με την Ατλέτικο για το… χορτάρι του «Μετροπολιτάνο» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442