Η Εθνική Ελλάδος μπάσκετ «πέταξε» για το Βελιγράδι ενόψει του τελευταίου φιλικού κόντρα στη Σερβία (22/07, 21:00) πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Λίγο πριν επιβιβαστεί η «επίσημη αγαπημένη» «πόζαρε» έξω από το αεροσκάφος το οποίο θα την «ταξιδέψει» έως και το Παρίσι.
Μάλιστα, το αεροπλάνο που μετέφερε τους διεθνείς μας «ντύθηκε» στα γαλανόλευκα, αφού πέρα από το σήμα Team Hellas, τοποθετήθηκε και η φράση «Πάμε Ελλάδα».
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έδωσε μία αποστομωτική απάντηση στον Δήμαρχο της Ουρένσε που κατηγόρησε την Μπιλμπάο για ξενοφοβία, καθώς στο ρόστερ της έχει μόνο Βάσκους παίκτες.
Aγώνες κανονικής περιόδου το 2026 και το 2028 - Η Γερμανία εξελίσσεται σε στρατηγικό κόμβο για την ανάπτυξη του αμερικανικού football (NFL) στην Ευρώπη
Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού και άλλοτε συνεργάτης του Φρανκ Ράικαρντ στην Μπαρτσελόνα επιστρέφει στους πάγκους των εθνικών ομάδων για τη μεγαλύτερη πρόκληση στην ιστορία του ποδοσφαίρου του Σουρινάμ.