Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, δίνοντας μάλιστα και το δεύτερο φιλικό του για φέτος, επικρατώντας της Μέχελεν με 2-0.
Στο γήπεδο όπου διεξήχθη η αναμέτρηση βρέθηκαν και αρκετοί φίλοι των Ερυθρόλευκων οι οποίοι στήριξαν τις προσπάθειες των παικτών του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.
Αμέσως μετά το παιχνίδι η Θύρα 7 Ολλανδίας βράβευσε τον Βάσκο τεχνικό για την προσφορά του στην ομάδα με την ιστορική κατάκτηση του Europa Conference League.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Στην τελική φάση του Μουντιάλ του προσεχούς καλοκαιριού πέρασαν Τουρκία, Σουηδία , Βοσνία και Τσεχία. Δείτε πως διαμορφώθηκαν οι 12 όμιλοι της διοργάνωσης και το αναλυτικό πρόγραμμα.
Ο Αντώνης Τσιφτσής έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Εθνικής κάτω από τα δοκάρια και μίλησε για το παρόν και για το μέλλον, ενώ δεν έκρυψε πόσο χαρούμενος είναι