Το όνομα του Φώτη Ιωαννίδη έχει εμπλακεί σε πολλά σενάρια στο εξωτερικό, μετά από άλλη μία πολύ καλή σεζόν που πραγματοποίησε με τη φανέλα του Παναθηναϊκού στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Οι «μνηστήρες» είναι πολλοί, με τους Πορτογάλους να θέλουν τον Έλληνα επιθετικό κοντά στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ενώ από την άλλη οι Ιταλοί τον συνδέουν με την Μπολόνια.
Πάντως αμφότεροι αναφέρουν πως οι Πράσινοι έχουν απορρίψει τις προτάσεις που έχουν κατατεθεί.
Σε… παρόμοιο κλίμα και από το περιβάλλον του «τριφυλλιού» με τον Παναθηναϊκό να ξεκαθαρίζει προς πάσα κατεύθυνση πως ο Φώτης Ιωαννίδης δεν πωλείται και ότι αποτελεί βασικό κομμάτι των πλάνων του νέου προπονητή, Ντιέγκο Αλόνσο.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.