Οι κιτρινόμαυροι θα καταθέσουν έφεση εναντίον της εξοντωτικής τιμωρίας που τους επιβλήθηκε από την Πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, για το θέμα των μεταλλίων του τελικού του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό
Η απόφαση της Πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ και η βαριά τιμωρία που επέβαλε στον Άρη, για το θέμα της παραλαβής των μεταλλίων μετά το τέλος του τελικού του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό προκάλεσε σοκ στους κιτρινόμαυρους, ενώ η ΠΑΕ θα καταθέσει έφεση.
Η ποινή των δυο αγωνιστικών σε όλα τα μέλη της αποστολής είναι εξοντωτική για τον Άρη, ενώ υπάρχουν ποδοσφαιριστές, στους οποίους έχουν επιβληθεί και άλλες ποινές. Συγκεκριμένα, ο Σουλεϊμάνοφ φτάνει, πλέον, τις εφτά αγωνιστικές, ο Ζουλ τις τέσσερις και ο Νταρίντα τις τρεις.
Ποιοι άλλοι τιμωρήθηκαν
Εκτός από τους προαναφερθέντες, με δυο αγωνιστικές έχουν τιμωρηθεί οι Οντουμπάζιο, Κουέστα, Μοντόγια, Γκαρθία, Μπράμπετς, Μορόν, Ρόουζ, Παναγίδης, Βέλεθ, Μοντόγια, Σαμόρα, Φετφατζίδης και Φεράρι. Ακόμα, τιμωρήθηκαν αλλά δεν βρίσκονται, πλέον, στον Άρη και οι Ανσαριφάρντ, Φαμπιάνο, Βερστράτε και Χουτεσιώτης.
Στον Άρη είναι έξαλλοι με την απόφαση της ΕΠΟ, καθώς υπάρχουν μαρτυρίες μελών της εκτελεστικής επιτροπής της Ομοσπονδίας, που αναφέρουν ότι τα μέλη της αποστολής την κιτρινόμαυρων, ουδέποτε κλήθηκαν για την απονομή των μεταλλίων.
Στις καθυστερήσεις του αγώνα γλίτωσε τον ένα βαθμό η Μπράιτον που πήρε το 1-1 κόντρα στη Γουέστ Χαμ, χάρη σε γκολ του Ρουτέρ. Συμμετοχή σε αυτό είχε και ο Μπάμπης Κωστούλας, ο οποίος μπήκε σαν αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο.
Ο Καταλανός προπονητής της Σίτι, έστειλε μήνυμα στον 22χρονο χαφ της ομάδας του, μετά την εντυπωσιακή σέντρα στον Φόντεν, στο τρίτο γκολ των «πολιτών» εναντίον της Σάντερλαντ