Δημήτρης Κόκοτας: Η κατάσταση είναι σταθερή με τις επιπλοκές της
Ο τραγουδιστής συνεχίζει να νοσηλεύεται έπειτα από ανακοπή που υπέστη στις 28 Μαρτίου 2024, δίνοντας τη δική του μάχη μέσα στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.
Η Ματίνα Παγώνη ενημερώνει το κοινό αρκετά συχνά για την κατασταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα.
Προσκεκλημένη στην εκπομπή «Summer’s Cool» είπε: «Ο κόσμος τον αγαπάει πάρα πολύ, όλο αυτό το διάστημα τ απέδειξε και θέλει να μαθαίνει για την υγεία του. Η κατάσταση από την αρχή είπαμε ότι ήταν σοβαρή με τις επιπλοκές της.
Τα νεότερα για την υγεία του
Η ομάδα και ο ίδιος δίνουν μάχη για να βγει από αυτή την κατάσταση. Έχει βγει από τη ΜΕΘ και μπήκε σε ΜΑΦ. Εκεί θα παραμείνει και έχει περισσότερες ώρες επαφή με τους συγγενείς του, γιατί βοηθάει το να είναι αρκετές ώρες με τους συγγενείς του».
Προσέθεσε μάλιστα ότι «Αντιδρά στα επώδυνα, όπως είχαμε πει, και παραμένει η κατάσταση, όπως ήταν τον τελευταίο καιρό. Ελπίζουμε ότι με την πάροδο του χρόνου ο οργανισμός θα αντιδρά σιγά – σιγά. Με τον καθημερινό απεικονιστικό έλεγχο που γίνεται θα έχουμε την εξέλιξη της κατάστασης, τους επόμενους μήνες. Από την αρχή είχα πει ότι δεν θα είναι γρήγορο το εξιτήριό του».
Από Σεπτέμβρη, αν όλα πάνε καλά, θα δούμε και θα συζητήσουμε τι θα γίνει
Επιπλέον, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, είπε στην καλοκαιρινή εκπομπή του ΣΚΑΪ ότι « κάθε άρρωστος είναι ξεχωριστός και δεν μπορούμε να πούμε ποια θα είναι η εξέλιξη. Αυτό που ελπίζουμε, είναι τους επόμενους μήνες που θα παραμείνει στη ΜΑΘ να βελτιωθεί η κατάστασή του.
Η κατάσταση είναι σταθερή με τις επιπλοκές της… Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Καταλαβαίνω ότι βοηθάει να είσαι κοντά στον δικό σου άνθρωπο αλλά από την άλλη πλευρά μπορούμε να μεταφέρουμε κάποιο μικρόβιο και ο ασθενής να φτάσει ως τη διασωλήνωση. Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι προηγείται ο ασθενής και μετά οι υπόλοιποι».
- Μέσα στη «Φωλιά του Λύκου», το κρυφό αρχηγείο στο δάσος από όπου ο Χίτλερ διεύθυνε τον πόλεμο
- Το παλαιότερο εστιατόριο στον κόσμο συμπλήρωσε 300 χρόνια – Αργοψημένο γουρουνόπουλο και φάντασμα στο κελάρι
- Βαρδούσια: Άκαρπες οι έρευνες για τους τρεις ορειβάτες που αγνοούνται – Εντοπίστηκε το αυτοκίνητό τους
- Σέρρες: Κανένα ίχνος του διοικητή του Πυροσβεστικού Σώματος – Γνώριζε καλά την περιοχή που εξαφανίστηκε
- Μίλτος Τεντόγλου: «Δεν μου παίρνει κανείς δώρο τα Χριστούγεννα»
- Θεσσαλονίκη: Μέσα από τις φυλακές φαίνεται πως δόθηκε η εντολή για το χτύπημα σε τράπεζα στον Εύοσμο
- Επικό βίντεο: Η κόρη του Τσικίνιο τραγουδάει τον ύμνο του Ολυμπιακού (vid)
- Μαρκ Ρούτε: «Οι ΗΠΑ υποστηρίζουν πλήρως το ΝΑΤΟ και την Ευρώπη»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Χρυσή βίζα: Μειώνονται οι αιτήσεις – Γιατί φρενάρει η ζήτηση [πίνακες]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/11/golden-visa-768x516-1-1-300x300.jpg)
![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)

























































![Χρυσή βίζα: Μειώνονται οι αιτήσεις – Γιατί φρενάρει η ζήτηση [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ot_golden_visa24_1-1200x703-315x220.jpg)



















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442