Στη διάσωση ναυαγού μεταξύ της Τήνου και της Μυκόνου, προχώρησε το απόγευμα της Δευτέρας (8/7) το πλοίο της γραμμής.
Βίντεο που τράβηξαν οι επιβάτες του πλοίου και βλέπουν το φως της δημοσιότητας δείχνουν τον ναυαγό σε μια σωσίβια λέμβο να δίνει «μάχη» με τα κύματα, την ώρα που στο σημείο έπνεαν ισχυροί άνεμοι.
Δείτε βίντεο
Συμβαίνει τώρα: Άνθρωπος στη θάλασσα μέσα σε σφοδρή θαλασσοταραχή λίγο έξω από το λιμάνι της Μυκόνου pic.twitter.com/63Ibrx8Tqk
Σύμφωνα όσα έγιναν γνωστά πρόκειται για έναν Σέρβο το ιδιωτικό σκάφος του οποίου βούλιαξε. Πρόκειται για ένα ταχύπλοο που δεν άντεξε στη θαλασσοταραχή.
Βυθίστηκε το ταχύπλοο
Κατάφερε να μπει στη διασωστική λέμβο και για αρκετή ώρα πάλευε με τα κύματα, ενώ άναψε και καπνογόνο προκειμένου να εντοπιστεί.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν βυθιστεί το ταχύπλοο που επέβαινε μόνος του πρόλαβε και εκπέμψει sos.
Δείτε βίντεο: Άνθρωπος σε σωστική λέμβο λίγο έξω από το λιμάνι της Τήνου δίνει μάχη με τα κύματα pic.twitter.com/THNxAY2wF9