Ξεσηκωμός επικρατεί στις τάξεις των φίλων του Ολυμπιακού, καθώς η ζήτηση για ένα εισιτήριο διαρκείας ενόψει της νέας σεζόν είναι πολύ μεγάλη.
Όπως ενημέρωσε σήμερα (18/6) η ερυθρόλευκη ΠΑΕ, η τρίτη περίοδος διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας ολοκληρώθηκε, ενώ μέχρι τώρα έχουν «φύγει» 20.000 διαρκείας, ενδεικτικό της ανυπομονησίας των Πειραιωτών για την νέα αγωνιστική περίοδο.
«Τρέλα» για τον Ολυμπιακό, με περισσότερους από 20.000 να έχουν κλείσει θέση στο «Γ. Καραϊσκάκης» ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:
«Ολοκληρώθηκε την Τρίτη (18/6) η πρώτη περίοδος διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας ενόψει της σεζόν 2024-2025, για παλιούς και νέους κατόχους με τιμές πρώτης περιόδου.
Περισσότερες από 20.000 είναι οι κάρτες διαρκείας που έχουν αποκτηθεί ή ανανεωθεί από νέους και παλιούς κατόχους, δείγμα της τεράστιας δίψας του κόσμου του Ολυμπιακού να βρίσκεται κοντά στην ομάδα.
Λόγω της μεγάλης ζήτησης και καθώς έχουν μείνει ελάχιστα διαθέσιμα εισιτήρια διαρκείας στις θύρες 14, 15, 33, VIP και VVIP, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει ότι από Τετάρτη (19/6, 12:00), οπότε και ξεκινά η περίοδος με τιμές δεύτερης περιόδου, θα τεθούν προς πώληση εισιτήρια διαρκείας και στη θύρα 23 (375 ευρώ), καθώς και κάποιες ελάχιστες επιπλέον θέσεις σε άλλες θύρες.
Να σημειωθεί ότι τα εισιτήρια διαρκείας για τις θύρες 3 έως 7 έχουν εξαντληθεί. Οι μόνοι που μπορούν πλέον να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας σε αυτές τις θύρες είναι εκείνοι που έχουν ήδη πληρώσει για την απόκτηση κάρτας μέλους του Ερασιτέχνη και έχουν ήδη καταβάλλει την οικονομική ενίσχυση στον Ερασιτέχνη για τις θύρες 3 έως 7».
LIVE: Άρσεναλ – Γουλβς. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άρσεναλ – Γουλβς για τη 16η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από το Novasports Premier League.
Για μία ακόμη φορά ο προπονητής του Άρη Μανόλο Χιμένεθ, δεν ανακοίνωσε αποστολή για το αυριανό (14/12) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Πρόκριση στους «8» του Champions League εξασφάλισε η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού και μαζί «αγκάλιασε» την πρώτη θέση στον όμιλο, μετά τη νίκη με 20-9 επί του Αλίμου ΝΑΣ για την 4η αγωνιστική.