ΑΕΚ: Την Τρίτη (18/6) στην Αθήνα ο Αλμέιδα
Ο Ματίας Αλμέιδα έρχεται στην Ελλάδα αύριο (18/6) ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν.
Διακοπές τέλος για τον Ματίας Αλμέιδα που επιστρέφει αύριο (18/6) στην Αθήνα ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν.
Ο ερχομός του Αργεντινού τεχνικού αναμένεται να «τρέξει» τις εξελίξεις στα μεταγραφικά θέματα της Ένωσης καθώς ο χρόνος έχει αρχίσει να πιέζει πολύ πλέον.
Θυμίζουμε πως στις 21 του μηνός είναι η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου στα Σπάτα για τα καθιερωμένα ιατρικά και δύο μέρες μετά η ΑΕΚ θα φύγει για την Ολλανδία.
Εκεί θα παραμείνει μέχρι τις 11 Ιουλίου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ενώ θα δώσει και τέσσερα φιλικά.
- «Η Εθνική Βραζιλίας θέλει να επεκτείνει το συμβόλαιο του Αντσελότι έως το 2030»
- Μεντιλίμπαρ: «Δεν είναι ευχάριστο που ο Ελ Κααμπί θα φύγει για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής»
- UEFA: Υποβιβάστηκε ο Σιδηρόπουλος από την ελίτ κατηγορία
- Γιατί σιώπησε ο Λανουά στη ΓΣ της ΕΠΟ
- Ο Ετό απέκλεισε τον Αμπουμπακάρ για να μην του σπάσει το ρεκόρ
- Formula 1: Το «φαινόμενο Μοντετζέμολο»
- Κόπα Άφρικα: Μπρούνο και Ντέσερς κλήθηκαν στην Εθνική Νιγηρίας
- Αγωνία στην ΑΕΚ ενόψει Παναθηναϊκού: Εκτός προπόνησης ο Σίλβα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442