Στο πένθος έχει βυθιστεί ο κόσμος της Premier League, αφού ο Κέβιν Κάμπελ άφησε σήμερα (15/6) την τελευταία του πνοή σε ηλικία 54 ετών.
Ο Άγγλος επιθετικός έκανε σπουδαία καριέρα στην Premier League με την φανέλα της Άρσεναλ και της Έβερτον έχοντας 210 συμμετοχές με 55 γκολ και 20 ασίστ στην πρώτη και 160 συμμετοχές με 50 γκολ και οκτώ ασίστ στην δεύτερη.
Τόσο οι «κανονιέρηδες», όσο και τα «ζαχαρωτά», με αναρτήσεις τους στα social media είπαν το δικό τους «αντίο» στον Κάμπελ, ο οποίος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.
We are devastated to learn that our former striker Kevin Campbell has died after a short illness.
Kevin was adored by everyone at the club. All of us are thinking of his friends and family at this difficult time.
Ο Κάμπελ βρισκόταν βρισκόταν στο νοσοκομείο το τελευταίο διάστημα εξαιτίας μίας σοβαρής αρρώστιας που τον ταλαιπωρούσε και απέναντι στην οποία έδωσε μεγάλη μάχη, από την οποία όμως τελικά δεν μπόρεσε να βγει νικητής.
Everyone at Everton is deeply saddened by the death of our former striker Kevin Campbell at the age of just 54.
Not just a true Goodison Park hero and icon of the English game, but an incredible person as well – as anyone who ever met him will know.
Η ελευθερία (αίσθημα αυτονομίας) ενισχύει την ευτυχία σε όλο τον κόσμο, αλλά μια εκτεταμένη διεθνής μελέτη δείχνει ότι προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη χαρά σε πλουσιότερες χώρες,
Με τον Κώστα Σλούκα να έχει 26 πόντους και να μοιράζει 9 ασίστ, ο Παναθηναϊκός, έστω και λίγο... αγχωτικά, έφυγε νικητής από τη Γαλλία (78-79 τη Βιλερμπάν) για την 25η αγωνιστική της Euroleague.
Ο Ερυθρός Αστέρας συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και κόντρα στη Ντουμπάι BC (95-92 στο Βελιγράδι) για την 25η αγωνιστική. Ήταν η 4η σερί νίκη των Σέρβων, έχοντας κορυφαίους τους Νουόρα και Ιζουντού.