Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Νέος πρόεδρος της ΕΠΟ ο Μάκης Γκαγκάτσης – Δεν υπήρξε άλλη υποψηφιότητα
Έληξε σήμερα προθεσμία κατάθεσης υποψηφιοτήτων για την προεδρία της ΕΠΟ με μοναδικό υποψήφιο τον Μάκη Γκαγκάτση – Διαδικαστικού χαρακτήρα η ψηφοφορία της 22ας Ιουλίου.
Η προθεσμία κατάθεσης υποψηφιοτήτων για την προεδρία της ΕΠΟ έληξε σήμερα (6/6) το μεσημέρι στις 15:00, με μοναδικό υποψήφιο τον Μάκη Γκαγκάτση.
Αυτό σημαίνει πως είναι και ο μοναδικός υποψήφιος, με αποτέλεσμα να θεωρείται πλέον ο νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.
Οι εκλογές της 22ας Ιουλίου για τη νέα διοίκηση της ΕΠΟ απέκτησαν πλέον διαδικαστικό χαρακτήρα και ο νέος πρόεδρος θα έχει τη δυνατότητα να τρέξει από τώρα όλα τα θέματα της ομοσπονδίας.
Η Τότεναμ νίκησε την Ατλέτικο στο Λονδίνο με 3-2, όμως μετά το 5-2 του πρώτου αγώνα οι «Ροχιμπλάνκος» πήραν την πρόκριση για τους «8» του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Μπαρτσελόνα.