Ο Τζόνι Ντεπ στον ρόλο του «Σατανά»
Ο Τζόνι Ντεπ σε ρόλο «Σατανά» σε μια κωμωδία όπου ο Θεός αποφασίζει να καταστρέψει την ανθρωπότητα.
Ο Τζόνι Ντεπ θα υποδυθεί τον «Satan» (Σατανά) στην επόμενη ταινία του του σκηνοθέτη Τέρι Γκίλιαμ.
Σε συνέντευξη στο γαλλικό περιοδικό, ο Τέρι Γκίλιαμ, ο οποίος στο παρελθόν έχει σκηνοθετήσει τις ταινίες «Monty Python and the Holy Grail», «12 Monkeys» και «Fear and Loathing in Las Vegas» – μίλησε για την επόμενη ταινία του «The Carnival at the End of Days».
Σύμφωνα με τις λεπτομέρειες για την επερχόμενη ταινία που αποκάλυψε ο Τέρι Γκίλιαμ, ο Τζόνι Ντεπ θα υποδυθεί τον Σατανά, ενώ ο Τζεφ Μπρίτζες τον Θεό. Ο Άνταμ Ντράιβερ και ο Τζέισον Μομόα έχουν επίσης επιλεγεί για ρόλους στην ταινία, αν και οι λεπτομέρειες είναι προς το παρόν άγνωστες.
«Ο Θεός αποφασίζει να καταστρέψει την Ανθρωπότητα»
Ο Βρετανός σκηνοθέτης εξήγησε στο Premiere ότι το «The Carnival at the End of Days» θα είναι μια «κωμωδία όπου ο Θεός αποφασίζει να καταστρέψει την Ανθρωπότητα. Και ο μόνος που προσπαθεί να μας σώσει είναι ο Σατανάς. Γιατί χρειάζεται ανθρώπους στην κόλαση, αλλιώς δεν θα έχει ασχολία για την αιωνιότητα!».
Ο σκηνοθέτης πρόσθεσε επίσης ότι η επερχόμενη ταινία «θα είναι πολύ αστεία για όσους θέλουν να προσβάλλονται». Τα γυρίσματα της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσουν τον Ιανουάριο του 2025.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τέρι Γκίλιαμ και ο Τζόνι Ντεπ συνεργάζονται. Ο Τζόνι Ντεπ πρωταγωνίστησε στο παρελθόν στις ταινίες του Τέρι Γκίλιαμ «Fear and Loathing in Las Vegas» και «The Imaginarium of Doctor Parnassus».
- Αχαΐα: 16 ετών το θύμα του θανατηφόρου τροχαίου στην Πατρών-Πύργου – Πώς έγινε το δυστύχημα
- Συναγερμός στην Κυψέλη – Ύποπτο αντικείμενο στην οδό Αμοργού
- Δένδιας: Η Ελλάδα θα υπερασπιστεί την κυριαρχία της – «Ουδένα απειλεί»
- Ισπανία: Στην «κατάψυξη» η χώρα – Θερμοκρασίες έως -8°C και πορτοκαλί συναγερμός
- «Φεύγει από την Αλ Ιτιχάντ ο Μιτάι»
- Γερμανία: Δεν θα συμμετάσχει για την ώρα στη Διεθνή Δύναμη Σταθεροποίησης στη Γάζα – Δηλώσεις ΥΠΕΞ
- Έκρηξη σε τζαμί στη Συρία: Αυξήθηκαν στους 8 οι νεκροί – Πολλοί τραυματίες
- «Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει τον Καρέτσα – Ο Λουίς Ενρίκε παρακολουθεί στενά την περίπτωση του»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442