Μαζί με τον Γιάννη στην κορυφαία πεντάδα της σεζόν βρέθηκαν ο Νίκολα Γιόκιτς, ο Λούκα Ντόντσιτς, ο Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ και ο Τζέισον Τέιτουμ.
Στην δεύτερη κορυφαία πεντάδα ψηφίστηκαν οι Τζέιλεν Μπράνσον, Άντονι Έντουαρντς, Κέβιν Ντουράντ, Κουάι Λέοναρντ και Άντονι Ντέιβις. Στην τρίτη οι Ταϊρίς Χαλιμπάρτον, Στεφ Κάρι, Ντέβιν Μπούκερ, ΛεΜπρόν Τζέιμς και Ντομάντας Σαμπόνις.
Αξίζει να σημειωθεί πως, ο ΛεΜπρόν, σε ηλικία 39 ετών, είναι ο γηραιότερος παίκτης στην ιστορία που κατάφερε να συμπεριληφθεί σε οποιαδήποτε από τις τρεις κορυφαίες πεντάδες, ενώ ο ίδιος κατέχει και το ρεκόρ του νεότερου από την σεζόν 2004-05.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.