Ο Ματέο υποκλίθηκε στον Μπαρτζώκα: «Είναι ηγέτης, έχει βάλει τη σφραγίδα του στον Ολυμπιακό»
Ο Τσους Ματέο μίλησε για τον ημιτελικό της Euroleague μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και του Ολυμπιακού
Ο Τσους Ματέο μίλησε για το Final Four της Euroleague, τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό (24/5, 22:00) και στάθηκε στη μαχητικότητα των «ερυθρόλευκων», ενώ αποθέωσε τον Γιώργο Μπαρτζώκα, χαρακτηρίζοντάς τον ψυχή και ηγέτη των Πειραιωτών.
«Έχει βάλει την σφραγίδα του στον σύλλογο, τόσο προπονητικά όσο και με την προσωπικότητά του», ανέφερε μεταξύ άλλων για τον Μπαρτζώκα.
Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο Ματέο:
Για το τουρνουά και πως η Ρεάλ πάει ως πρωταθλήτρια και πρέπει να το επαναλάβει: «Η πίεση είναι αυτή που βάζουμε στον εαυτό μας. Η κατάκτηση μιας Ευρωλίγκας είναι πολύ δύσκολη, αλλά έχουμε τις ίδιες πιθανότητες με τις άλλες τρεις ομάδες. Εστιάζουμε μόνο στον ημιτελικό. Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις δύο Ευρωλίγκες στη σειρά, αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να γράψουμε μια πολύ ωραία σελίδα στην ιστορία του συλλόγου».
Για τον Γιώργο Μπαρτζώκα: «Ο Μπαρτζώκας είναι η ψυχή της ομάδας, ένας απόλυτος ηγέτης. Έχει βάλει την σφραγίδα του στον σύλλογο, τόσο προπονητικά όσο και με την προσωπικότητά του. Και αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός παλεύει μέχρι το τέλος και δεν τα παρατάει ποτέ. Όταν είσαι μπροστά στο σκορ δεν μπορείς να νιώσεις σίγουρος γιατί επιστρέφουν στο ματς».
Για τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό: «Δεν σκεφτόμαστε τίποτε περισσότερο από τον ημιτελικό, καθώς είναι το ματς που θα σου δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να διεκδικήσεις το τρόπαιο. Θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό. Θέλουμε να γράψουμε άλλη μια σελίδα στην ιστορία της ομάδας» και συνέχισε: «Είναι μια ομάδα, που παλεύει στο μέγιστο, δεν τα παρατάει ποτέ και έχει τον χαρακτήρα του μονομάχου. Έδειξαν και στα play off πόσο συμπαγείς είναι ως σύνολο. Πάνε τα ματς σε λίγες κατοχές και δεν σου επιτρέπουν να κάνεις το επιθετικό σου παιχνίδι. Εμείς προτιμάμε να παίζουμε με περισσότερες κατοχές και σίγουρα θα προσπαθήσουν να μας περιορίσουν. Έχουνε την αμυντική σκληράδα και στιβαρότητα ώστε να πάνε σε λίγες κατοχές».
- Ο Ταϊρίκ Τζόουνς αρέσει στον Ολυμπιακό – Παρακολουθούν τις εξελίξεις στην Παρτιζάν οι «ερυθρόλευκοι» (vid)
- «Πρόταση της Γκρέμιο στον Παναθηναϊκό για τον Τετέ»
- Νέο ξέσπασμα του Αντετοκούνμπο: «Είμαι εδώ, μην μου κάνεις αυτή την ερώτηση, είναι ασέβεια…» (vid)
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της Κυριακής (28/12): Δράση με Premier League και Κόπα Άφρικα
- Καυγάς στη λήξη του Μπουλς – Μπακς λόγω καρφώματος του Αντετοκούνμπο (vid)
- Επιμένουν για Λάτσιο και Ιωαννίδη οι Ιταλοί: «Τον παρακολουθεί ενόψει καλοκαιριού…»
- Σύρραξη και μπουνιές στο Πέλικανς – Σανς (vids)
- Μπουλς – Μπακς 103-112: Επέστρεψε ο Γιάννης, νίκησαν τα «Ελάφια» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 28.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jerry-zhang-1mBXWoGoI-s-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442