Ο ΠΑΟΚ είναι ο νέος πρωταθλητής Ελλάδας. Ο Δικέφαλος του Βορρά επικράτησε του Άρη στο για την 10η και τελευταία αγωνιστική των play-offs και τερμάτισε πρώτος στην φετινή σεζόν, κατακτώντας το πρωτάθλημα για 4η φορά στην ιστορία του, κάνοντας τους οπαδούς του να παραληρούν στη Θεσσαλονίκη.
Ένας από τους πολλούς παίκτες της ομάδας που χάρηκαν με την ψυχή τους το τρόπαιο ήταν ο Στέφανος Τζίμας. Ο 18χρονος στράικερ του ΠΑΟΚ είναι ο… βενιαμίν των «ασπρόμαυρων» αποδυτηρίων και πολλές φορές αποδέκτης αρκετών αστείων όσον αφορά την ηλικία του.
Η επική δήλωση του
Μετά από σωρεία αστείων αναφορών για την ηλικία του από μερίδα των συμπαικτών του, ο Τζίμας, θέλησε να αυτοσαρκαστεί, κάνοντας μετά το τέλος του ματς μια επική δήλωση: «Απόψε το γιορτάζουμε είναι μεγάλη μέρα, αύριο έχω εξετάσεις στο σχολείο, δίνω πληροφορική, έχω διαβάσει αλλά απόψε το γιορτάζουμε».
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Μετά τη νίκη της Ζαλγκίρις επί της Παρί (85-79) στο Κάουνας, ο Παναθηναϊκός μένει εκτός της πρώτης 6άδας της Euroleague και θα αγωνιστεί στη φάση των πλέι ιν.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε σχετική ανακοίνωση γνωστοποιώντας ότι θα κάνει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για την ποινή στον Ταϊρίκ Τζόουνς. – Τι αναφέρει για Super Cup και Παναθηναϊκό.
Ο Ντίνος Μαυροπάνος πρόκειται να αποχωρήσει από την Γουέστ Χαμ στο τέλος της σεζόν και σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ήδη φιγουράρει στη λίστα ομάδων της Αγγλίας και της Γερμανίας.