Στο Game 5 της σειράς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Παναθηναϊκός «λύγισε» με 81-72 τους Ισραηλινούς στο «καυτό» ΟΑΚΑ και έκλεισε θέση στο Final 4 του Βερολίνου.
Μετά από 12 ολόκληρα χρόνια οι «πράσινοι» θα βρεθούν σε ένα Final 4, επιστρέφοντας στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ και φυσικά ετοιμάζονται να διεκδικήσουν το έβδομο τρόπαιό τους στη διοργάνωση.
Αυτή μάλιστα είναι και η δωδέκατη συμμετοχή του Παναθηναϊκού σε Final 4, με την τελευταία να είναι το 2012 όταν τερμάτισε στην τέταρτη θέση.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Με μια σειρά αναρτήσεών του στο X, ο σταρ της Αναντολού Εφές, Σέιν Λάρκιν, απάντησε σε όσα είπε για τον τραυματισμό του ο Ιμπραήμ Κουτλουάι, εξαπολύοντας μια απίθανη προσωπική επίθεση εναντίον του Τούρκου παλαίμαχου άσου.
Το μήνυμα της επόμενης μέρας αλλά και της επόμενης... σεζόν, έστειλε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, μετά τον αποκλεισμό των «ερυθρόλευκων» από τη Λεβερκούζεν.