Ο Λουίς Ενρίκε έβγαλε αλλαγή τον Κιλιάν Εμπαπέ, στο 64ο λεπτό της αναμέτρησης της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Μαρσέιγ στο Βελοντρόμ.
Η κάμερα, μάλιστα «συνέλαβε» τον Εμπαπέ να δείχνει… στραβωμένος με την απόφαση του Λουίς Ενρίκε, αποχωρώντας από τον αγωνιστικό χώρο εμφανώς απογοητευμένος.
Ο προπονητής της Παρί κλήθηκε να σχολιάσει την αντίδραση του Κιλιάν Εμπαπέ κατά τη διάρκεια της αλλαγής του στο ντέρμπι με τη Μαρσέιγ.
«Ο κόσμος δεν συμφωνεί με τις επιλογές μου; Δεν με ενδιαφέρει. Εγώ είμαι ο προπονητής και εγώ παίρνω τις αποφάσεις. Κάνω το καλύτερο για την Παρί και θα το κάνω μέχρι να φύγω», ανέφερε ο Ενρίκε.
Η Ράγιο Βαγιεκάνο στο δρόμο της ΑΕΚ στα προημιτελικά του Conference League– Ποιον θα βρει στα ημιτελικά αν περάσει, ποιο το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης
Εύκολα και απλά η Πόρτο νίκησε 2-0 την Στουτγκάρδη που έμεινε με δέκα παίκτες στο 77’, ενώ η Αστον Βίλα ανέβηκε στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα που πέτυχε και τα δυο γκολ επί της Λιλ.
Ο Παναθηναϊκός έπαιξε άσχημα στο «Καρτούχας» και ο Λαφόν τον «κρέμασε» στο χειρότερο σημείο, με συνέπεια τη συντριβή με 4-0 από τη Μπέτις και τον αποκλεισμό από το Europa League.