Ολυμπιακός: Τι είπε ο Μπαρτζώκας για τους τραυματίες ενόψει Παρτιζάν
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, ξεκαθάρισε το τοπίο για την κατάσταση των Φίλιπ Πετρούσεφ και Τόμας Γουόκαπ.
Ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε προβλήματα στην Πάτρα απέναντι στον Απόλλωνα και πήρε μια εύκολη νίκη, ολοκληρώνοντας έτσι την κανονική περίοδο της Basket League και πλέον στρέφει την προσοχή του στο επικείμενο παιχνίδι με την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.
Ένα από τα θέματα που… καίνε στους Ερυθρόλευκους είναι η κατάσταση των τραυματιών, και ειδικότερα του Φιλίπ Πετρούσεφ που ταλαιπωρείται από ένα οστικό οίδημα.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του μετά το ματς αναφέρθηκε σε αυτόν, αλλά και στον Τόμας Γουόκαπ, όντας αρκετά καθησυχαστικός.
Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:
«Ναι νομίζω πως θα προλάβει κάποια από τα εναπομείναντα ματς της EuroLeague ο Πετρούσεφ. Πάνε καλά τα πράγματα με τη θεραπεία του. Δεν είχε κάτι σοβαρό. Ο Γουόκαπ απλώς ξεκουράστηκε σήμερα, γιατί το πόδι του ήταν πολύ πρησμένο τις προηγούμενες ημέρες. Ο Πετρούσεφ δεν θα παίξει στο πρώτο ματς (σσ. με την Παρτίζαν), αλλά ελπίζω να μπει πιο νωρίς από ό,τι αναμένεται».
Τα highlights της αναμέτρησης
Ο Ολυμπιακός, χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, επικράτησε του Απόλλωνα στην Πάτρα με 93-63 για την τελευταία αγωνιστική του δεύτερου γύρου της Basket League.
Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους ερυθρόλευκους ήταν ο Παπανικολάου με 16 πόντους και 4 ριμπάουντ, με Κάαναν και Πίτερς να ακολουθούν με 15 και 13 πόντους αντίστοιχα.
- Τσιτσιπάς – Βούκιτς 0-2: Ήττα και αποκλεισμός για τον Έλληνα τενίστα
- «Πιθανό να φύγει ως δανεικός από τη Σπαρτάκ ο Λιβάι Γκαρσία»
- Πώς θα παίξει ο Άρης στον προημιτελικό με τον Παναθηναϊκό
- Πότε θα γίνει η τελετή ονοματοδοσίας του κλειστού Αγίου Δημητρίου σε «Γιώργος Πρίντεζης»
- Η ειδική συμφωνία του Ολυμπιακού με την Παρτιζάν για τον Τζόουνς – Γιατί δεν παίζει στο Βελιγράδι
- Σέρβος πολίστας τα… έβαλε με Έλληνα διαιτητή: «Υπάρχει θεός και βλέπει»
- Τα δεδομένα στον Παναθηναϊκό στο «4»: Ο «ντεφορμέ» Μήτογλου, ο Χουάντσο και ο… Χέιζ-Ντέιβις
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (13/1): Δράση με Εθνική πόλο και τελικό Super Cup στο βόλεϊ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 13.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/luke-irving-xqeJbG99nFE-unsplash-1-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442