Στο «κόκκινο» ο Κηφισός: Όπου φύγει – φύγει οι Αθηναίοι για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου
Ξανά στο δρόμο για την 25η Μαρτίου
Για ένα ακόμα τριήμερο αναχωρούν oι εκδρομείς, με την κίνηση στον Κηφισό να πυκνώνει ώρα με τη ώρα.
Αυξημένα σε σχέση με το περασμένο τριήμερο είναι τα δρομολόγια από το λιμάνι του Πειραιά με τον Αργοσαρωνικό σε πρωτοκαθεδρία και τις Κυκλάδες να ακολουθούν.
Η έξοδος των εκδρομέων για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου συνεχίζεται και η κίνηση στις εξόδους της Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου και της Αθηνών – Λαμίας είναι αυξημένη, όπως και στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά. «Φορτωμένος» είναι και ο Κηφισός.
Ομαλά διεξάγεται η κυκλοφορία στα διόδια Ελευσίνας, Αφιδνών.
Αυτή την ώρα αυξημένη είναι η κίνηση στο ανοδικό ρεύμα του Κηφισού, από το ύψος του Μοσχάτου, στο κόκκινο είναι η Πειραιώς από το ύψος του Ταύρου, αλλά και η Παραλιακή από το ύψος του Αγίου Κοσμά προς Πειραιά.
Καθυστερήσεις υπάρχουν και στη λεωφόρο Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών (έξοδος).

- Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο να καταλάβει ότι πρέπει να φύγει», λέει η Ματσάδο
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Οι τύραννοι δεν διοικούν για πάντα…»
- Φοινικούντα: «Φάνηκε ότι έστησαν την κομπίνα για τα περιουσιακά» λέει μάρτυρας για το διπλό φονικό
- Φοινικούντα: «Μίλαγα με τον αδελφό μου & έμαθα από τα σάιτ ότι τον δολοφόνησαν» λέει ο αδερφός του επιστάτη
- Αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια για τις ΜμΕ η Τεχνητή Νοημοσύνη
- Ουκρανία: Λάρι Φινκ και Τζάρεντ Κούσνερ κυρίαρχοι στο παιχνίδι της ανοικοδόμησης
- Google: Απευθείας ηχητική μετάφραση στα ακουστικά ήχου με τη βοήθεια της AI
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)



















































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)




![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442