Νέα μεταγραφικά σενάρια για τον Χρήστο Τζόλη, ο οποίος εντυπωσιάζει στη Γερμανία με τη φανέλα της Φορτούνα Ντίσελντορφ.
Αρχικά το «Sport Bild» έκανε λόγο για έντονο ενδιαφέρον της Βέρντερ Βρέμης, ενώ άλλα δημοσιεύματα αποκαλύπτουν πως και η Ουνιόν Βερολίνου θα κινηθεί το καλοκαίρι για την απόκτηση του 22χρονου Ελληνα διεθνή επιθετικού.
Τα σπουδαία νούμερα που έχει στη Γερμανία
Ο Τζόλης έχει πετύχει 17 γκολ και επτά ασίστ σε 23 εμφανίσεις και είναι στην τρίτη θέση του πίνακα των σκόρερ στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο νεαρός άσος αγωνίζεται στη Φορτούνα δανεικός από τη Νόριτς, με την οποία έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Ο Νίκολας Γιόβερ είναι ο «εγκέφαλος» πίσω από τα γκολ της Άρσεναλ από στατικές φάσεις και ο συνεργάτης του Αρτέτα λαμβάνει μεγάλο μπόνους για τα γκολ των «κανονιέρηδων» από εκτελέσεις κόρνερ και φάουλ
Ο δημοσιογράφος Σωτήρης Γεωργούντζος και ο προπονητής της Μαρκό, Σούλης Παπαδόπουλος, τα είπαν σε έντονο ύφος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά το Καλαμάτα-Μαρκό.